Αποστολία Ζώη: Η ειλικρινής εξομολόγηση για το διάλλειμα στην καριέρα της!

Αποστολία Ζώη: Η ειλικρινής εξομολόγηση για το διάλλειμα στην καριέρα της!

«Επέλεξα να φύγω στην καλύτερή μου φάση, γιατί θεωρούσα πως δεν θα μπορούσα να το κάνω διαφορετικά, καθώς είμαι πολύ περήφανος άνθρωπος. Αν η καριέρα μου είχε πάρει την κάτω βόλτα και δεν με ήθελε ο κόσμος, δεν θα επέστρεφα στο χώρο. Αποφάσισα να φύγω τότε, γιατί είχα πολλή ανάγκη να ξεκουραστώ και να κοιτάξω αυτό που θέλει πραγματικά η ψυχή μου. Για μένα αυτό είναι υγεία. Ξέρω πως ήταν ρίσκο και ήμουν προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο να μη γυρίσω, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί υπήρχε μια μεγάλη αγκαλιά από τον κόσμο για μένα. Ήταν συνειδητή η απόφασή μου να φύγω και ήθελε πολλή δύναμη. Αισθάνομαι πολύ περήφανη που βρήκα αυτή τη δύναμη. Σκέψου πως ούτε οι δικοί μου το πίστευαν. Μάλιστα είχα κάνει το κουμάντο μου, για να μπορέσω να αντεπεξέλθω οικονομικά» λέει η ίδια.
Εκείνη την εποχή είχε γραφτεί πως η τραγουδίστρια άφησε την καριέρα της και ακολούθησε τον τότε σύντροφό της –Γιώργο Σεϊταρίδη– στην επαρχία, χωρίς φυσικά η ίδια να πάρει ποτέ θέση. Τι απαντάει τώρα; «Δεν είχε να κάνει η προσωπική μου ζωή. Πραγματικά είχε γίνει παρανόηση, γιατί γράφτηκαν τόσα πολλά και δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Μάλιστα τα περισσότερα δημοσιεύματα δεν τα είχα διαβάσει καν και είχα κλείσει ακόμα και το τηλέφωνό μου. Από εκεί και πέρα, συνέπεσε με τις εξελίξεις στην προσωπική μου ζωή και γράφτηκαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Να σου πω την αλήθεια, είχα αποφασίσει ένα χρόνο πριν πως θα έκανα αυτό το διάλειμμα, αλλά χρειαζόταν μια προετοιμασία, καθώς δεσμευόμουν με το συμβόλαιο της δισκογραφικής μου εταιρείας και είχα προγραμματισμένες εμφανίσεις. Δεν μπορούσα να σηκωθώ και να φύγω. Αν πάντως γύριζα το χρόνο πίσω, πάλι την ίδια απόφαση θα είχα πάρει» δηλώνει με σιγουριά.
Γυρίζοντας στο παρελθόν, τη ρωτάω τι ανακάλυψε την περίοδο που έμεινε εκτός δουλειάς. «Ως Αιγόκερως –ζώδιο της γης– θέλω να πατάω γερά στα πόδια μου και είμαι πολύ της λογικής. Κάνω συνέχεια την αυτοκριτική μου. Εκείνη την περίοδο έβαλα πολλά πράγματα σε τάξη, δοκίμασα πολλά είδη τραγουδιού, απενοχοποιήθηκα σε πράγματα που αφορούσαν το τραγούδι και εξελίχτηκα πολύ. Έπειτα έβαλα σε τάξη τις αξίες που είχα και τις ενίσχυσα. Θέλω πολύ να προσφέρω χαρά και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper