Λίτσα Γιαγκούση: Αποκαλύπτει την ηλικία της, μιλά για την κατάθλιψη και για τα χρόνια της… εξαφάνισης

Λίτσα Γιαγκούση: Αποκαλύπτει την ηλικία της, μιλά για την κατάθλιψη και για τα χρόνια της… εξαφάνισης

«Όλα αυτά τα χρόνια εγώ κάνω τις προσπάθειές μου, είμαι ενεργή στη δουλειά μου και κυκλοφόρησα κάποια τραγούδια που μπορεί να μην είχαν την τύχη που τους άξιζε. Ίσως όταν ένας καλλιτέχνης δεν εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση ή δεν παίζονται τα τραγούδια του στα ραδιόφωνα να θεωρείται «εξαφανισμένος». Αλλά δεν ήμουν», δηλώνει.Η τραγουδίστρια τα τελευταία 6 χρόνια μένει εκτός Αττικής, με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της Μανώλη. ΗΛίτσα Γιαγκούση έχει μετακομίσει στα Βίλια, μια μικρή πόλη της Κορίνθου. Παρόλα αυτά δεν θεωρεί ότι αυτό έπαιξε ρόλο στην αποχή της από τα πράγματα αφού όπως εξηγεί το σπίτι της είναι 50’ μακρυά από την Αθήνα όσο δηλαδή χρειαζόταν να κατέβει από την Κηφισιά που έμενε στην παραλιακή όπου εργαζόταν.«Δεν ξέρω τι έφταιξε. Κάποια στιγμή απλώς άλλαξαν τα πράγματα. Ταυτόχρονα, έμεινα χωρίς δισκογραφική εταιρία. Απ’ την άλλη, όταν βλέπεις ότι οι προσπάθειες που κάνεις δεν έχουν αποτέλεσμα, απελπίζεσαι λίγο και κάπου τα παρατάς. Το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, πάντως, το φέρω εγώ», εξομολογείται.

giagousi

Η Λίτσα Γιαγκούση έφτασε κοντά στην κατάθλιψη αλλά δεν επέτρεψε στον εαυτό της να πάθει πανικό. «Φυσικά κι έχω περάσει κατάθλιψη, αλλά δεν έπαθα πανικό! Ποτέ δεν πανικοβλήθηκα με τη δουλειά, ότι δεν «φαίνομαι» κι όλα αυτά. Απ’ την άλλη, όταν πιέζομαι ψυχολογικά μετά το παίρνω αλλιώς. Όσο εύκολα «πέφτω», τόσο γρήγορα αναπτερώνεται το ηθικό μου», τονίζει η τραγουδίστρια στη Βένια Καραγιάννη.Η τραγουδίστρια έτσι αισιόδοξη και θετική είναι και με το χρόνο που περνάει που βέβαια της φέρεται καλά. Το κορμί της είναι καλλίγραμο, δεν της αρέσουν οι υπερβολές, διατηρεί τη σιλουέτα και το πρόσωπό της σε μια πολύ καλή κατάσταση και δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει την ηλικία της. «Γιατί να την κρύψω; Ναι, είμαι πάνω από 45 χρονών. Αν και κάποιοι μου λένε ότι κακώς το παραδέχομαι, γιατί σε λίγο «θα είμαι μεγαλύτερη απ’ όλες», εξομολογείται κάνοντας χιούμορ.

Η Λίτσα Γιαγκούση ετοιμάζει με τον Tus το video clip για το τραγούδι «Θύματα» ενώ θα ακολουθήσει σε club mix το «Απιστία», που από τσιφτετέλι έγινε ρούμπα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper