Τα σχήματα του φετινού χειμώνα σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.....

Τα σχήματα του φετινού χειμώνα σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.....

Διασκέδαση για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα και φέτος. Θα δούμε και θα ακούσουμε όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια από καλλιτέχνες που είναι στην πρώτη γραμμή και έχει αγαπήσει ο κόσμος. Ο ΝΟ1 ερωτικός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και φέτος αναμένεται να κερδίσει εντυπώσεις και την στήριξη του κόσμου σε μια συνεργασία έκπληξη με τον Χρήστο Νικολόπουλο στο Diogenis Studio. Ανηφορίζουμε Θεσσαλονίκη στην οποία μετά από πολλά ραντεβού με επιχειρηματίες ο Κώστας Μπερτάκης φαίνεται ότι τα βρήκε σε όλα με την Πύλη Αξιού και ανεβάζει την Δέσποινα Βανδή με τον Παντελή Παντελίδη σε ένα σχήμα που θα έχει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου και θα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Όσο αφορά το τρίτο όνομα που θα είναι μαζί τους; Τις επόμενες μέρες θα κλειδώσει. Στην συνέχεια το σχήμα θα κατηφορίσει στην Αθήνα ή στο Teatro ή στο Fantasia κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη απο τον επιχειρηματία.  Περνάμε στο Teatro Music Hall που και φέτος θα έχουμε σούπερ συνεργαςία με Πάολα - Αργυρο!! Δυο ονόματα πολύ δυνατα που ετοιμαζονται να κανουν την διαφορα. Μετά από σχήματα που έγραψαν την δική τους ιστορία εμπορικά και καλλιτεχνικά και έκαναν το Teatro νούμερο ένα επιλογή στην Αθηναική νύχτα θα δούμε την Παολίνα μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που ετοιμάζει σούπερ δίσκο και προέρχεται από πετυχημένες σεζόν στο Posidonio. Και εδώ το τρίτο όνομα είναι σε συζητήσεις και θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.

Η Άννα Βίσση θα τραγουδάει στο Saint Solange του Γιάννη Μωράκη  (πρώην Interni) στον πεζόδρομο της Ερμού κάθε Παρασκευή και Σάββατο.  Την Κυριακή μάλιστα θα γίνεται το Jackie O' party, ένα από τα πιο διάσημα gay clubs του πλανήτη πλέον με guest εμφάνιση της Άννας, που διατηρεί στενές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες. Στο Caramella επιστρέφει ο Πάνος Καλίδης. Ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει στο Pοsidonio με την Φανή Δρακοπούλου , ενώ ο Αντύπας πηγαίνει Frangelico μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανίζεται στο παλιό Villa Mercedes του Γιάννη Τσακουμάκου, το οποίο θα μετονομαστεί μάλλον σε S Club. Αν και αρχικά είχε ακουστεί ότι μαζί του θα ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, το σχέδιο αυτό δεν θα γίνει πραγματικότητα- τις τελευταίες μέρες ακούγεται ότι θα έχει μαζί τους Onirama-, αν και δεν αποκλείεται να έχουμε και εκεί μια μεγάλη έκπληξη. Η 'Ελλη Κοκκίνου θα τραγουδάει μέχρι τις γιορτές κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Cabaret, ενώ η συνεργασία του Γιάννη Μωράκη με τον Νίνο και τον Λάμπη Λιβιεράτο θα συνεχιστεί, εκτός απροόπτου και τον χειμώνα.  Ο Διονύσης Σχοινάς θα βρίσκεται στο Φωταέριο . Ο Νίκος Βέρτης θα συνεχίσει στο "Κέντρο Αθηνών" από τον Νοέμβρη, η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τη συνεργασία της με τον επιχειρηματία Ηλία Μαρασούλη  o Πάνος Κιάμος θα έχει δίπλα του τη Στέλλα Καλλή στο Club 22, ο Νίκος Οικονομόπουλος  θα είναι στο Fever,  οι Βασίλης Καρράς-Γιώργος Μαζωνάκης και ίσως Αμαρρυλίς έχουν κλείσει στο Έναστρον ενώ στην Ιερά Οδό δεν θα δούμε τελικά το πολυαναμενόμενο σχήμα Χατζηγιάννη-Σφακιανάκη. Ο Νότης όμως εκτός απροόπτου θα είναι εκεί..


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper