Ενας υπέρλαμπρος γάμος στην Κωνσταντινούπολη. Ποιοι Έλληνες παντρεύτηκαν;

Ενας υπέρλαμπρος γάμος στην Κωνσταντινούπολη. Ποιοι Έλληνες παντρεύτηκαν;

 Όπως αυτός! <span 10px;"="">Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό γεμάτο λάμψη και χλιδή η Τζοάνα Πλατή και ο Δημήτρης Τόλαρος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο στο Πατριαρχείο, στο Φανάρι. 

 
Κουμπάρος ο γιος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Νικόλαος Μαρτίνος, που συνοδευόταν από την σύντροφό του Ελένη Προκοπίου και κουμπάρα η καλή φίλη της νύφης Μαρία Κοροπούλη. 
 
Για τη νύφη σχεδιάστηκαν όχι ένα άλλο δύο νυφικά: ένα για την γαμήλια τελετή και ένα για τη δεξίωση το οποίο μάλιστα σχεδίασε η Μαρία Κονίδη.  
 

Το πρώτο ήταν ένα λευκό νυφικό με δαντέλα το οποίο  άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της νύφης ενώ το δεύτερο, μία μάξι λευκή τουαλέτα με κεντημένα λουλούδια, που αγκάλιαζε το καλλίγραμμο κορμί της.  

 

Η Τζοάνα Πλάτη έλαμπε από ευτυχία αφού η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της έμοιαζε κυριολεκτικά με παραμύθι. Όσοι βρέθηκαν στον γάμο έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για το ζευγάρι όσο και για την φιλοξενία τους στην Πόλη. 
 


Μία ημέρα πριν την γαμήλια τελετή ένα pre-wedding πάρτι ξεσήκωσε την Πόλη. Το εστιατόριο «Νοmads» γέμισε χαμόγελα. Το ζευγάρι, οι συγγενείς και οι φίλοι γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους ανατολίτικης και όχι μόνο μουσικής. 

 

Το πάρτι συνεχίστηκε και το επόμενο βράδυ αφού μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο Ciragan Kempinski Palace.
 

 

Στην Κωνσταντινούπολη, από όπου κατάγεται και ο πατέρας του γαμπρού- βρέθηκαν περίπου 300 καλεσμένοι, γόνοι γνωστών εφοπλιστικών οικογενειών αλλά και γνωστοί επιχειρηματίες όπως ο Γιάννης Προκοπίου ο οποίος το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με το μοντέλο -και κόρη γνωστού επιχειρηματία- Παολίνα Διαμαντούλη. 

 

Καλεσμένη στον πολυτελή γάμο ήταν και η ηθοποιός Χριστίνα Παπά η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της νύφης αλλά και άλλοι πολλοί. 

 

Στην Κωνσταντινούπολη υπήρξε μάλιστα και ένα κοινό μυστικό: Λέγεται ότι ο κουμπάρος, Νικόλας Μαρτίνος, πρόκειται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ελένη ωστόσο δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες ή απλά είναι κάτι που επιθυμεί να γίνει σύντομα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper