Πρωτοφανής επίθεση του Φίλιππου Νικολάου σε Πάολα - Παντελίδη. Επίεθεση στο facebook απο τους φαν.

Πρωτοφανής επίθεση του Φίλιππου Νικολάου σε Πάολα - Παντελίδη. Επίεθεση στο facebook απο τους φαν.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και μεταξύ άλλων σχολίασε τα μουσικά δρώμενα της εποχής. Ο Φίλιππος Νικολάου δήλωσε πως από τους καινούργιους καλλιτέχνες δεν έχει ξεχωρίσει κανέναν για τον λόγο πως όλοι μοιάζουν μεταξύ τους. «Τους ακούω και δεν καταλαβαίνω ποιος είναι. Είναι… καρμπόν», είπε χαρακτηριστικά.

Ξέρει άραγε την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη αναρωτήθηκε ο Αλκίνοος Μπουνιάς. «Έχω ακούσει κάποια τραγούδια τους, αλλά από κοντά δεν τους έχω δει, ούτε τους έχω ακούσει. Τα τραγούδια του Παντελίδηδεν ανήκουν σε μετρικό σύστημα, είναι ένα πεζό κείμενο με μια μουσική, που το πηγαίνει σαν μια απορροφητική σκούπα που τραβάει όλα τα σκουπίδια. Κατά τα άλλα, δεν τραγουδάει περισσότερο μιλάει, θα έλεγα καθώς τα λόγια που βάζει μέσα σε τέτοια μουσική δεν προλαβαίνει και να τα τραγουδήσει», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Όσο για την Πάολα νομίζω ότι αξίζει μια θέση, όχι όμως αυτή που της έχουν δώσει σήμερα, δηλαδή της πρώτης σειράς. Αλλά αυτό είναι το επόμενο, αφού σήμερα τα λεγόμενα «πρώτα μαγαζιά» είναι αυτά που αποκαλούσαμε παλιά “σκυλάδικα της εθνικής οδού” ».

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τα talent shows και τόνισε πως ο λόγος που δεν κρατάει η καριέρα των παιδιών που συμμετέχουν είναι πως επιλέγονται με κριτήριο τα τηλεφωνήματα του κοινού και όχι με τα καλλιτεχνικά κριτήρια της επιτροπής σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια όπως για παράδειγμα στην εκπομπή «Να η ευκαιρία», που έβγαλε καλλιτέχνες με τεράστια καριέρα σήμερα όπως ήταν ο Μανώλης Λιδάκης, η Γλυκερία,ο Θέμης Αδαμαντίδης». Όπως αναμενόταν στο facebook ο τραγουδιστής δέχτηκε απίστευτη επίθεση απο εκατοντάδες θαυμαστές τόσο του Παντελή όσο και της Πάολα.

filipos nikolaou


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper