Iωάννα Μπούκη: Πώς είναι ο Αντώνης Σρόιτερ ως μπαμπάς ; Η επιθυμία της να μεγαλώσουν την οικογένειά τους

Iωάννα Μπούκη: Πώς είναι ο Αντώνης Σρόιτερ ως μπαμπάς ; Η επιθυμία της να μεγαλώσουν την οικογένειά τους

«Οι φίλες μου ήταν στην Κρήτη, ο Αντώνης δούλευε ασταμάτητα και στην αρχή όλα ήταν κάπως θολά και καινούρια για μένα. Οι ρυθμοί εδώ είναι γρήγοροι και δύσκολοι, μου πήρε χρόνο για να προσαρμοστώ. Ήταν μια καινούρια ζωή, αλλά με τη βοήθεια του Αντώνηκατάφερα να βρω τα πατήματά μου» ομολογεί. Όσο προχωρούσε η σχέση τους, η επιθυμία για ένα παιδί ήταν κοινή. Εξάλλου, η συναισθηματική ασφάλεια που έδινε ο ένας στον άλλον ήταν ένα δυνατό χαρτί για να κάνουν το επόμενο βήμα. «Όταν είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, ο γάμος και η απόκτηση ενός παιδιού είναι το φυσικό επακόλουθο» λέει η Ιωάννα, η οποία λατρεύει την 22 μηνών κορούλα τους, Νάντια.

Μπορεί ο Αντώνης Σρόιτερ να είναι έμπειρος δημοσιογράφος με αυστηρό προφίλ, όμως με τη μικρή Νάντιαείναι εξαιρετικά στοργικός πατέρας. Ακόμα και τις πρώτες μέρες που το μωράκι τους ήρθε στον κόσμο, μετείχε ενεργά στη φροντίδα του. «Ο Αντώνης είναι υπέροχος μπαμπάς. Εκείνος ήταν που έκανε πρώτη φορά μπάνιο το μωρό, όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Πέρα από υπέροχος σύντροφος, παίζει ατελείωτες ώρες με τη Νάντια, η οποία τον λατρεύει. Το καλοκαίρι μας φέτος ήταν απολαυστικό, γιατί η Νάντια μας δεν είναι πια μωράκι και είχαμε πολλές κοινές δραστηριότητες. Όσο για τον Αντώνη, θα κάνει τα πάντα, αρκεί να τη βλέπει να χαμογελάει. Θα αφιερώσει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στο παιδί. Τα Σάββατα, που πλέον εγώ δουλεύω, την προσέχει αποκλειστικά ο μπαμπάς της» λέει με ενθουσιασμό η Ιωάννα για το κοριτσάκι τους, που θα γίνει 2 ετών στις 22 Δεκεμβρίου και έχει ήδη αρχίσει να λέει τα πρώτα της λογάκια.

adonis sroiter bouki

Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να βρίσκεται στο πλευρό ενός μάχιμου δημοσιογράφου και παρουσιαστή κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ειδικά αυτές τις μέρες, που ο προεκλογικός πυρετός τον κρατάει αμέτρητες ώρες εκτός σπιτιού; «Είναι μια συνήθεια. Δεν σου κρύβω πως μας λείπει, αλλά αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντική είναι η δουλειά του. Μπορεί να με πειράζει κάποιες φορές που δεν βλεπόμαστε αρκετά, αλλά θα τον στηρίξω σε ό,τι κι αν κάνει».

Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η Ιωάννα λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι. Αυτές τις ώρες κοντά στη μικρή Νάντια δεν βρίσκεται κάποια νταντά, αλλά η μεγαλύτερη αδελφή της. «Η πολυτιμότερη βοήθειά μου είναι η Ρένα. Παρόλο που και εκείνη έχει τη δική της οικογένεια, όσες ώρες λείπω από το σπίτι, έχουμε ρυθμίσει το πρόγραμμά μας και έχουμε βρει μια φόρμουλα, ώστε να βρίσκεται εκείνη με το παιδί και αυτό μας κάνει να νιώθουμε μεγάλη ασφάλεια». Από τότε που απέκτησε την κόρη της, η ζωή της άλλαξε. «Όσο κλισέ και να ακούγεται, έγινα καλύτερος άνθρωπος. Είμαι πιο ευσυγκίνητη και προσέχω περισσότερο σε όλα, γιατί, πέρα από την ευθύνη του εαυτού μου, έχω και την ευθύνη του παιδιού. Πλέον, όποτε μπαίνω στο αυτοκίνητο, βάζω αμέσως τη ζώνη μου. Ορισμένες φορές γίνομαι ακόμα και υπερβολική, αφού όταν θα μπω στο αυτοκίνητο, ακόμα και όταν οδηγεί ο Αντώνης, η πρώτη μου φράση είναι “μην τρέχεις”». Όσο για την απόκτηση δεύτερου παιδιού, είναι κάτι που το επιθυμούν και οι δυο, καθώς δεν θα δώσει χαρά μόνο στο ζευγάρι, αλλά και στη μικρή Νάντια. «Αν ο Θεός το θέλει, μακάρι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας» λέει με χαμόγελο.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper