Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να μαλώνει το Γιώργο Λιάγκα για τα παραπανίσια κιλά του

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να μαλώνει το Γιώργο Λιάγκα για τα παραπανίσια κιλά του

Για μένα η ομάδα μας δεν είναι απλά συνεργάτες στη δουλειά, είναι η παρέα με την οποία πραγματικά θέλω να πίνω τον καφέ μου. Όλο αυτό που μοιραζόμαστε έχει γέλιο, αστεία, πειράγματα, δεν είναι προβλέψιμο. Όπως το νιώθω εγώ, είναι η παρέα που σε κάνει να περνάς καλά, θέλεις να ακούσεις τι έχει να πει ο καθένας. Είναι όλοι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους και πολύ δυνατές προσωπικότητες για να μπουν σε κουτιά. Κι αυτό κάνει όλο το αποτέλεσμα ζωντανό και αληθινό. Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτυχθεί και τόσο ισχυρές σχέσεις μεταξύ μας», λέει η παρουσιάστρια.

Η Φαίη, άλλωστε, πιστεύει πως δυνατή είναι η ομάδα που αποτελείται από «δυνατά» πρόσωπα με ισχυρή προσωπικότητα. Το τρέιλερ της εκπομπής, που βγήκε στον αέρα το βράδυ της Τετάρτης, έγινε για μία ακόμα φορά viral. Τα γυρίσματα έγιναν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Πειραιά, με την ομάδα του Πρω1νού να υποδύεται τα μέλη μιας συμφωνικής ορχήστρας, τον Γιώργο μαέστρο και τη Φαίη πρώτο βιολί, με highlight τη στιγμή που ο Γιώργος ζητάει μια μπαγκέτα μαέστρου και καταλήγει να διευθύνει την ορχήστρα του με μια μπαγκέτα-σάντουιτς, με τη Φαίη να λέει την πιο χαρακτηριστική της τηλεοπτική ατάκα («αμάν, ρε Γιώργο!»), γουρλώνοντας τα μάτια. Κατά τα γυρίσματα δεν έλειψαν και κάποια ευτράπελα. «Εκεί που έπαιζα βιολί και η κάμερα έπαιρνε την πλάτη μου, κάποια στιγμή γυρνάει ο Γιώργος και μου κάνει ένα μορφασμό, μια απίστευτη γκριμάτσα και, προσπαθώντας να μη γελάσω, πραγματικά κόντεψα να πνιγώ!» λέει γελώντας η Φαίη.

Στο τρέιλερ τη βλέπουμε να «μαλώνει» τον Γιώργο για τη λαιμαργία του. Είναι κάτι που το κάνει και στην καθημερινότητά τους; «Τώρα πια όχι, γιατί έχω συνειδητοποιήσει πως το να αποφασίσεις να ακολουθήσεις μια σωστή διατροφή είναι προσωπική υπόθεση που εξαρτάται από τη φάση που περνάς κι όταν οι άλλοι σε πιέζουν τελικά αντιδράς αρνητικά. Προσπαθώ, όμως, να τον επιβραβεύω όταν προσέχει από μόνος του».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper