Ο Αλέξης Κούγιας μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του που είχε μείνει φυτό 40 μέρες.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του που είχε μείνει φυτό 40 μέρες.

Μιλώντας στον Γιάννη Βίτσα, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε: “Σε ηλικία δεκαοχτώ χρόνων αγόρασα μια μοτοσυκλέτα και έπειτα από ένα ατύχημα αναγκάστηκα να περάσω δεκαεννιά μήνες στο νοσοκομείο, ενώ απαιτήθηκαν τρία χρόνια για να περπατήσω κανονικά.”
 
Παράλληλα, εξομολογήθηκε: “Είμαι δούλος των παθών μου. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Δεν έχω πάψει να το διατυμπανίζω. Γι' αυτόν το λόγο είμαι ένας άνθρωπος ικανοποιημένος στη ζωή. Ό,τι ονειρεύτηκα ή θέλησα με πάθος το έζησα”.

 
Ερωτευτήκατε την Εύη Βατίδου;
 
“Παράφορα. Το ίδιο και εκείνη. Ήταν ένας γάμος από έρωτα. Φαινόταν στην εκκλησία. Θεωρώ ότι είναι και ο μοναδικός λόγος για να παντρευτείς. Πήγα απόλυτα ερωτευμένος στην εκκλησία, γι' αυτό και από αυτόν το γάμο γεννήθηκαν δυο υπέροχα παιδιά”.
 
Στο διαζύγιό σας εκφραζόσασταν με πολύ πάθος. Ήταν επειδή είχατε πληγωθεί;
 
“Είναι λάθος. Ο έρωτας είχε πεθάνει πολύ πριν το διαζύγιο. Τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, από τη μεριά μου. Κανείς δεν γνωρίζει ότι με δική μου πρωτοβουλία ξεκίνησε η συζήτηση για το διαζύγιο, ένα χρόνο πριν ο κόσμος δει αυτές τις σκηνές. Θα μπορούσαμε να έχουμε χωρίσει πολύ όμορφα και φυσιολογικά αν οι νομικοί σύμβουλοι και το περιβάλλον της πρώην συζύγου μου δεν την έπειθαν ότι ήταν προτιμότερο όλη αυτή η διαδικασία να γίνει με ένταση και οξύτητα, ότι τη συνέφερε να αποδείξει ότι εγώ έφταιγα για το χωρισμό ώστε να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα και μεγάλη διατροφή. Αυτά που είδατε εκείνη την εποχή δεν θα είχαν συμβεί ποτέ αν εγώ δεν ήμουν ένας πλούσιος άνθρωπος”.

 
Δεν έχετε χρήματα στην τράπεζα;
 
“Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Μόλις μάζευα κάποια χρήματα, τα επένδυα. Ακόμη και τώρα που με ελέγχουν εξονυχιστικά, όπως όλους που έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία, δεν βρήκαν στην τράπεζα ούτε ένα ευρώ. Ό,τι έβγαζα ή τα ξόδευα κάπου ή τα τοποθετούσα στο ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι ο φτωχότερος του νεκροταφείου, αλλά να έχω ζήσει μια πολύ όμορφη ζωή. Μεγάλο μάθημα για εμένα ήταν η τραγωδία με το χωρισμό μου”.
 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper