Στις πίστες υποψήφια βουλευτής με φόρεμα που κολάζει!!

Στις πίστες υποψήφια βουλευτής με φόρεμα που κολάζει!!

Και όμως, η σούπερ σέξι τραγουδίστρια, που μοίρασε πάλι εγκεφαλικά με τις καυτές εμφανίσεις της στην πίστα, είναι το ίδιο κορίτσι που φλέρταρε με την είσοδό του στα βουλευτικά έδρανα στις εκλογές της 25ης Φεβρουαρίου βάζοντας υποψηφιότητα με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Η Στέλλα επέστρεψε (αγνώριστη) στις πίστες αφήνοντας το όνειρο της πολιτικής -οριστικά- πίσω της. Πλέον κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό από την πίστα αθηναϊκού κέντρου διασκέδασης στο πλευρό του Πάνου Καλίδη.

Το βράδυ της πρεμιέρας, που έγινε πριν από μερικές ημέρες, η λαϊκή αοιδός εμφανίστηκε με στενό κορμάκι και αβυσσαλέο ντεκολτέ, το οποίο με κόπο συγκρατούσε τα κάλλη της. Το ασημο-χρυσαφί σύνολο που έκοψε τις ανάσες των θαμώνων ήταν κεντημένο με στρας, είχε κρόσσια στη μέση και μακριά φούστα στην πίσω όψη! Φυσικά δεν θύμιζε σε τίποτα το αυστηρό dress code της υποψήφιας βουλευτού Τρικάλων που ζητούσε πριν οκτώ μήνες την ψήφο των συμπατριωτών της.

Η επιλογή τότε της Στυλλιανής Καλατζής - Νταζελίδου (όπως είναι το κανονικό της όνομα) από τον Πάνο Καμμένο για το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. δεν ήταν τυχαία.

Ολο το «πακέτο»

Η καλλιτέχνιδα και σούπερ σταρ της θεσσαλικής πόλης είχε όλο το «πακέτο»: καλλίγραμμη, με σεξαπίλ και δυνατό επικοινωνιακό χάρισμα, έπειτα από είκοσι χρόνια στο τραγούδι, συνεργασίες κορυφής στο πάλκο, (με τους Τόλη Βοσκόπουλο, Σταμάτη Γονίδη και Νότη Σφακιανάκη), φανατικούς θαυμαστές και διάθεση να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό. Τη γοήτευε η πολιτική, η Βουλή, τα έδρανα, οι νέοι της συνάδελφοι, η αλλαγή στον τρόπο ζωής που θα της πρόσφερε.

Η «μετάλλαξη» της Στέλλας από τραγουδίστρια σε υποψήφια βουλευτή έγινε μέσα σε ένα βράδυ. Κλείδωσε τα μίνι, τις παγέτες, τα εξώπλατα και τα καυτά σορτς στην ντουλάπα και υιοθέτησε το look της Χίλαρι Κλίντον, με αυστηρά μπλε ταγέρ, σεμνά χτενίσματα και ελαφρύ μακιγιάζ. Οι ομιλίες, οι εμφανίσεις και οι φωτογραφίσεις της με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο, όπως και η παρουσία της σε ενημερωτικές εκπομπές τοπικών καναλιών δεν βοήθησαν (όπως φάνηκε) την πολιτική εκστρατεία της Στέλλας και έτσι δεν άνοιξε την πύλη της Βουλής.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper