The Voice: Και τυπικά έχασε τα δικαιώματα του talent show ο ΑΝΤ1

The Voice: Και τυπικά έχασε τα δικαιώματα του talent show ο ΑΝΤ1

Τελικά όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τα δικαιώματα προβολής για την Ελλάδα έχουν ήδη πουληθεί σε… άγνωστο αγοραστή που μάλλον δεν σκοπεύει να τα μεταπουλήσει στο κανάλι του Αμαρουσίου αφού σκοπεύει να βγάλει το «Voice» από τον αέρα άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες τα δικαιώματα δεν τα έχει αγοράσει κάποιος άλλος τηλεοπτικός σταθμός από τους υπόλοιπους που εκπέμπουν ήδη αλλά όπως λέγεται αυτός που εξασφάλισε τα δικαιώματα είναι κάποιος από αυτούς τους τηλεοπτικούς σταθμούς που ευελπιστούν ότι θα βγουν στον αέρα μετά τις καινούργιες άδειες που θα δώσει η κυβέρνηση. Και σίγουρα το «Voice» θα είναι ένα δυνατό «όπλο» του καινούργιου αυτού σταθμού στη μάχη της τηλεθέασης.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 έδωσε μάχη για να αποκτήσει ξανά τα δικαιώματα του talent show αλλά τελικά δεν τα κατάφερε παρά το ότι μάλιστα δεσμεύτηκε να βγάλει και το «Voice Kids» στον αέρα, το γνωστό δηλαδή talent show με διαγωνιζόμενα μικρά παιδιά, πριν βγάλει τον τρίτο κύκλο του «Voice». Όμως ούτε αυτή η προσπάθειά τους έφερε κανένα αποτέλεσμα και τελικά ο ΑΝΤ1 έχασε το «Voice» το οποίο αναμένεται να δούμε την επόμενη σεζόν σε άλλη τηλεοπτική στέγη μέσα από καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό…!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στο κανάλι του Αμαρουσίου ακόμα το… παλεύουν και προσπαθούν να βρουν άκρη να μιλήσουν, να συνεννοηθούν και να αποκτήσουν ξανά τα δικαιώματα του, αλλά προς το παρόν όλες οι προσπάθειες τους έχουν αποβεί άκαρπες, ενισχύοντας την άποψη αυτών που υποστηρίζουν ότι παράλληλα με την κατάθεση της άδειας καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού ετοιμάζεται και το πρόγραμμα ενός από αυτούς, ο οποίος θα συμπεριλάβει στον αέρα του και το πετυχημένο talent show.

πηγή Newsit - Γρηγόρης Μελάς


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper