Κατερίνα Καινούργιου: Οι φήμες χωρισμού με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και το υπονοούμενο της Ελένης Μενεγάκη που τις πυροδοτούν!

Κατερίνα Καινούργιου: Οι φήμες χωρισμού με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και το υπονοούμενο της Ελένης Μενεγάκη που τις πυροδοτούν!

«Είμαι από τους ανθρώπους που σηκώνω πάντα το κινητό μου. Με στεναχώρησε που γράφτηκε κάτι που με αφορά, χωρίς να με πάρουν να το διασταυρώσουν. Από εκεί και πέρα, οφείλω να σου πω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω την ανάγκη να μην μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Μέσα μου περνάω μια δύσκολη περίοδο και μέχρι να αισθανθώ καλύτερα δεν θέλω να δηλώσω τίποτα παραπάνω. Τον τελευταίο καιρό έχω ανάγκη για εσωστρέφεια. Ίσως αυτή η ανάγκη οφείλεται στο γεγονός ότι ενθουσιάστηκα και μίλησα πολύ ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα θα ανακοινώσω ότι είναι να ανακοινώσω όταν νιώσω έτοιμη», είπε η παρουσιάστρια αφήνοντας με τον τρόπο της να εννοηθεί πως βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση. Αναρωτιέμαι αν μετάνιωσε για την δημοσιότητα που πήρε η σχέση της. «Ίσως κάποιες φορές θα έπρεπε να με είχα προστατεύσει παραπάνω, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Εξάλλου, δεν έκανα και κάτι κακό».

Χθες βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ύστερα από ερώτηση της παρουσιάστριας, ανέφερε ξανά τα παραπάνω, επιμένοντας στην ίδια ακριβώς στάση της στο θέμα αυτό, ενώ η Ελένη Μενεγάκη έκανε λόγο για το άγχος της παρουσιάστριας στην προετοιμασίας της εκπομπής Λόγω Tivis.

 

 

Λίγη ώρα μετά όμως και ενώ συζητούσαν για το trailer της καινούργιας εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελένη Μενεγάκη της είπε: «Πιστεύω πως αν σου χτυπήσω ποτέ την πόρτα το βράδυ και σου ζητήσω κάτι ή να πω τον καημό μου, πιστεύω πως θα είσαι έτσι, όπως σε βλέπω τώρα», με την Κατερίνα Καινούργιο να προσθέτει: «Θα ήθελα πολύ ένα βράδυ να μου χτυπήσεις την πόρτα αλλά να σου λέω εγώ τους καημούς μου».

Τη συζήτησε έκλεισε η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη ως εξής: «Το θέμα είναι ποια πόρτα πρέπει να χτυπήσω για να σε βρω».

Και από εκείνη τη στιγμή, από το υπονοούμενο αυτό, μέχρι και τώρα, όλοι άρχισαν να πιστεύουν πως η παρουσιάστρια πια δεν μένει με τον καλό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper