Υβόννη Μπόσνιακ: Πώς αντέδρασε στο ατύχημα που είχε ο Ρέμος στο πρωτοχρονιάτικο σόου του ΑΝΤ1;

Υβόννη Μπόσνιακ: Πώς αντέδρασε στο ατύχημα που είχε ο Ρέμος στο πρωτοχρονιάτικο σόου του ΑΝΤ1;

Πριν από λίγες μέρες ο Αντώνης Ρέμος είχε ένα ατύχημα στο πλατό. Ήταν τόσο σοβαρό όσο φάνηκε μέσα από τα δημοσιεύματα;

Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο, αλλά όλα τελικά είναι μια χαρά. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να δείχνεις ψυχραιμία. Ήταν επικίνδυνο, θα μπορούσε να έχει πάθει κακό, αλλά, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά.

Μιλάς πολύ καλά ελληνικά. Πλέον μιλάτε ελληνικά στο σπίτι;

Τα τελευταία χρόνια με τον Αντώνη μιλούσαμε ελληνικά, μέχρι που ήρθε το παιδί. Τώρα προσπαθώ να της μιλάω εγώ γερμανικά και ο Αντώνης ελληνικά. Τις γλώσσες που μαθαίνεις από μωρό τις μαθαίνεις σαν μητρικές. Με τον Αντώνη μεταξύ μας, ναι, μιλάμε ελληνικά πια.

Το καλοκαίρι έκλεισες τα 30. Διαπιστώνεις αλλαγές σε σένα;

Σιγά σιγά έχω αρχίσει να νιώθω περισσότερο γυναίκα, αλλά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι έγινα μαμά ή με το ότι έκλεισα και τα 30. Το παιδί σε κάνει να γίνεσαι πιο ώριμος και πιο υπεύθυνος. Ακόμα νιώθω κορίτσι, απλά αισθάνομαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου.

 

Φαίνεσαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος…

Είμαι, αλλά είμαι και τυχερός άνθρωπος γενικά. Δεν έχω κανένα λόγο να μην είμαι ευτυχισμένη.

Μετά από εννέα χρόνια στην Ελλάδα, τι έχεις αγαπήσει περισσότερο στη ζωή εδώ;

Αγαπάω γενικά τη ζωή στην Ελλάδα. Εδώ είναι το σπίτι μου. Ξέρεις, επειδή η μαμά μου είναι από τη Γαλλία, ο μπαμπάς από την Κροατία και μεγάλωσα στη Γερμανία, όπου και να βρισκόμουν, με έβλεπαν σαν ξένη.

Έχεις εισπράξει κι ένα είδος bullying για αυτό;

Κοίτα να δεις, μπορεί να υπήρξαν στιγμές που να μη μου άρεσαν πολύ κάποια σχόλια τύπου «α, η Κροάτισσα» ή «α, η Γερμανίδα», αλλά μην υπερβάλλουμε. Τελευταία όλοι βγαίνουν και λένε για το bullying, αλλά πέρα από κάποιες πραγματικά σοβαρές και συχνά ακραίες καταστάσεις, που φυσικά και υπάρχουν, το να σε κοροϊδέψουν για κάτι στο σχολείο είναι κάτι που όλοι έχουμε περάσει και είναι τελείως φυσιολογικό. Εμένα, τουλάχιστον, αυτά δεν με επηρέασαν ποτέ ψυχολογικά. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι είχα και γονείς που στάθηκαν πολύ δίπλα μου και πάντα μου έλεγαν «εσύ να ξέρεις ποια είσαι και να μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι». Αυτό είναι σημαντικό και το ίδιο θα κάνω κι εγώ για το παιδί μου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper