Best of 2015: Οι χωρισμοί της χρονιάς που «σημάδεψαν» την ελληνική showbiz!

Best of 2015: Οι χωρισμοί της χρονιάς που «σημάδεψαν» την ελληνική showbiz!

Και όπως ήταν λογικό και επόμενο, ο κάθε ένας από τους παρακάτω χωρισμούς, έγινε το πρώτη θέμα συζήτησης όλων.

Βασίλης Νομικός–Μάριον Μιχελιδάκη

vasilis nomikos marion mixelidakh

Γνωρίστηκαν στις αρχές του 2000, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και δυο χρόνια μετά αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους που ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους. Μετά όμως από πολλά χρόνια κοινής ζωής, έριξαν αυλαία στο γάμο τους.  –ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους. Ο λόγος για τον

Ευρυδίκη–Δημήτρης Κοργιαλάς

0126_EVRIDIKI_KORGIALAS_1022014

Μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Συνεχίζουν όμως να μιλούν με πολύ καλά λόγια ο ένας για τον άλλον, αποδεικνύοντας πως ο πολιτισμός σε αυτό το θέμα δεν είναι μόνο για τη… Σουηδία.

Νίκος Οικονομόπουλος–Βίκυ Κάβουρα

kavoura oikonomopoulos people.jpg

Έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι, που από την αρχή της γνωριμίας του κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφευγε να απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή, χώρισε πριν από αρκετό καιρό εξίσου αθόρυβα, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Peoplegreece.com.

Χρήστος Χολίδης–Χριστίνα Μουστάκα

xolidis moustaka (2)

Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz -εκείνη μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει και σε video clip του. Κι ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, οι δυο τους έβαλαν τελεία και παύλα στην κονή τους ζωή. Άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, απέκλεισαν την πιθανότητα επανασύνδεσης, σύμωνα με ρεπορτάζ της Real Life.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος–Τζίνα Μοσχολιού

bogdanos mosxoliou

8 μόλις μήνες μετά το γάμο τους –για την ακρίβεια παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο με θρησκευτικό- οι δυο δημοσιογράφοι δεν είναι πια μαζί και έχουν ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Ναταλία Γερμανού–Μάνος Ιωάννου

Germanou Ioannou

«Είναι μια χαρά τα πράγματα με τη Ναταλία και όλα τα άλλα είναι βλακείες», είχε δηλώσει ακριβώς ένα μήνα πριν η είδηση του χωρισμού τους γίνει το πρώτο θέμα, ο Μάνος Ιωάννου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Αντ1. Άνθρωπος από το περιβάλλον τους δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Απλώς η σχέση αυτή είχε κάνει τον κύκλο της και κανείς από τους δυο δεν ήθελα να τη βλέπει να φθείρεται». Το τέλος είχε έρθει από το πάρτι της απονομής του δίσκου του Θέμη Γεωργαντά όπου οι δυο τους εμφανίστηκαν χωριστά και κάθισαν σε διαφορετικές παρέες, προκαλώντας πολλά σχόλια.

Κατερίνα Καινούργιου–Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Katerina Kainourgiou Stathokostopoulos

Η παρουσιάστρια στις αρχές του Οκτώβρη, σε συνέντευξή της στο People δήλωσε πως διανύει μια περίοδο εσωστρέφειας και δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τη σχέση της. Η αλήθεια ήταν πως η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είχαν χωρίσει, μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης. Η μεγάλη κρίση που τους οδήγησε στο τέλος ήρθε το καλοκαίρι όταν η Κατερίνα δεν κλήθηκε στο γάμο της Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου, που έγινε στη Βενετία. Η παρουσιάστρια αισθάνθηκε προσβεβλημένη, επειδή ο επιχειρηματίας δεν πήρε θέση, κάτι περίεργο, αν σκεφτεί κανείς πως ο άνθρωπος που γνώρισε την παρουσιάστρια στονΒασίληΣταθοκωστόπουλο ήταν η αδελφή του, Αφροδίτη.

Μαριάντα Πιερίδη-Νέστορας Φωτιάδης

marianta pieridi nestoras fotiadis people 79 (4)

Μπορεί να ξεκίνησε η σχέση τους με τους καλύτερους οιωνούς, όμως στην πορεία οι δυο τους πέρασαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Ειδικά, λίγο μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, διέρρευσε στα media η φήμη περί απομάκρυνσης του ζευγαριού. Αν και μετά τη γέννηση του γιου τους έμοιαζαν όλα να πάνε καλά, ας μην ξεχνάμε την κοινή φωτογράφησή τους στο People -στην πορεία, σύμφωνα με το Hello, χώρισαν οριστικά.

Μαρία Έλενα Κυριάκου- Ευθύβουλος Θεοχάρους

efthivoulos theoxarous

Αν και δεν παραδέχτηκαν ποτέ ότι ήταν ζευγάρι για περίπου ένα χρόνο, θέλοντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ήταν κοινό μυστικό. Ο χωρισμός ήρθε μετά την επιστροφή τους από τη Βιέννη, όπου η Κύπρια τραγουδίστρια κατέκτησε την 19η θέση. «Εκεί είχαν πολλές εντάσεις που όλοι θεωρούσαν ότι οφείλονταν στο άγχος τους για τον τελικό της Eurovision. Και οι δυο τους υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός, ωστόσο οι φίλοι τους δεν αποκλείουν ότι ίσως τα βρουν ξανά», αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό ΟΚ.

Ηλίας Βρεττός–Φελίσια Λαπάτη

vrettos-lapati2

Στις αρχές του Οκτώβρη ο τραγουδιστής μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρω1νό», δήλωσε: «Αυτή τη φάση είμαι να ζήσω τη ζωή μου να γλεντήσω και όχι να κάνω οικογένεια. Να κάνω τη δουλειά μου και να περάσω καλά γενικώς». Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Φελίσια Λαπάτη, αρκέστηκε να πει: «Είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι την εκτιμάω και πραγματικά της αξίζουν πολύ όμορφα πράγματα», ανακοινώνοντας έμμεσα το χωρισμό τους.

Μπάμπης Στόκας–Φωτεινή Ψυχίδου

babis stokas fotini psihidou people 68

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μια κόρη, την Ιόλη, η οποία είναι 5 ετών, αντιμετώπισαν τα πρώτα σύννεφα από το 2013, με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 2014, που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους. Οι δυο τους έχουν πια προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή, βρίσκοντας την ευτυχία σε καινούργιους συντρόφους.

Εριέττα Κούρκουλου–Μάριος Καπότσης

erietta kourkoulou marios kapotsis

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή του, τον Νοέμβριο, ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης. «Κατέληξαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν άλλο μαζί και ότι ο χωρισμός είναι η καλύτερη λύση», δήλωσε χαρακτηριστικά άνθρωπος που τους γνωρίζει στο περιοδικό. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε στις 26 Αυγούστου, στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου και παρακολούθησαν το μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας».

Γιάννης Μπουτάρης–Γκαμπριέλα Σάινερ

boutaris sainer

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εξομολογήθηκε το χωρισμό στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi και στη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 13 χρόνια σε μία από τις εκδηλώσεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη. «Κατάλαβα ότι τον ερωτεύτηκα, αρκετούς μήνες μετά, όταν διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα περνούσε μία ημέρα χωρίς να μιλήσουμε στο τηλέφωνο», είχε αναφέρει η ίδια στο παρελθόν για τη σχέση της με τον πολιτικό.

Ηλίας Πανταζόπουλος-Ρία Αντωνίου

antoniou-pantazopoulos-650

Αν και πέρασαν τέσσερα χρόνια μαζί και αγαπημένοι, αποφάσισαν να χωρίσουν, χωρίς προστριβές, παραμένοντας δυο πολύ καλοί φίλοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life, αιτία χωρισμού τους ήταν οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, οι οποίες τους ανάγκαζαν να ζουν χωριστά για μεγάλο διάστημα.

Όλγα Φαρμάκη-Γιώργος Γιγουρτάκης

farmaki gigourtakis

Ήταν μαζί τα τελευταία δυο χρόνια και κανείς από τους δυο τους δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το οριστικό τέλος της σχέσης τους. Το γυαλί όμως, όπως έγραψε η Espresso έχει ραγίσει οριστικά και δεν γίνεται να κολλήσει ξανά -έχουν ήδη κάνει μια επανασύνδεση- χώρισαν πολιτισμένα , δίχως υστερίες ή τσακωμούς και πλέον ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Θοδωρής Μισόκαλος-Χαριτίνη Ηλιάδου

misokalos xaritini

Ήταν μαζί για σχεδόν και δεν ήταν λίγες οι φορές που μοιράστηκαν τον έρωτά τους στα social media. Γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο της Κύπρου όπου εκείνος σπούδαζε στη Νομική και εκείνη στη Νοσηλευτική, όμως δεν είναι πια μαζί. Ο ίδιος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι με την Αντωνία Καλλιμούκου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου-Έβελυν Καζαντζόγλου, Κατερίνα Σκουρλή

alexandrou kazantzogloualexandrou skourli

Οι σχέσεις του με τις πανέμορφες κυρίες, δεν πρόλαβαν πολύ να μας απασχολήσουν μέσα στο χρόνο που πια μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, γιατί είχαν σύντομη διάρκεια. Τα τελευταία δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ζευγάρι με την Όλγα Φαρμάκη.

Εύη Φραγκάκη-Γιάννης Χονδράκης

fragkaki xondrakis

Οι δυο τους ήταν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και μετά το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Κοτταρίδη, είχαν δεθεί πολύ και μοιράζονταν κοινές στιγμές τόσο στην Αθήνα, όσο και στο Ηράκλειο Κρήτης -εκεί βρίσκεται η έδρα του πολιτικού μηχανικού. Στις αρχές του χρόνου όμως, τα προβλήματα μεγάλωσαν και αποφάσισαν τη λήξη της σχέσης τους.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper