Η ανθρώπινη πλευρά του Νίκου Οικονομόπουλου: Προσέφερε φαγητό σε αστέγους!

Η ανθρώπινη πλευρά του Νίκου Οικονομόπουλου: Προσέφερε φαγητό σε αστέγους!

Φέτος, για δεύτερη χρονιά διοργανώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, το γεύμα αγάπης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στον Άγιο Τρύφωνα. Προσφέρθηκε σε φαγητό σε όλους τους άπορους του Δήμου Γλυφάδας και σε αυτό βοήθησε η αρμόδια αντιδήμαρχος Άννυ Καύκα, οι εργαζόμενοι του κοινωνικού μαγειρίου του Δήμου καθώς και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

nikos oikonomopoulos1

Η ευγενική και συγχρόνως ανθρώπινη πρωτοβουλία χειροκροτήθηκε από τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, τους συνεργάτες του αλλά και τους ιερείς του ναού.

nikos oikonomopoulos2

Ο λαϊκός τραγουδιστής έδειξε για ακόμη μία φορά το πόσο ταπεινός είναι. Δεν θέλησε να βγάλει κάποια ομιλία αλλά αρκέστηκε μόνο σε λίγα λόγια: «Εύχομαι το 2016 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους. Νοιώθω μια βαθειά πίστη στην εκκλησία αλλά και στο δήμο Γλυφάδας, οι εκπρόσωποι των οποίων, όπως ενημερώνομαι, βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που είστε σήμερα εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου με την σειρά του ευχαρίστησε τον τραγουδιστή για τη χειρονομία του και ευχήθηκε στους συμπολίτες του, η νέα χρονιά να φέρει ελπίδα και αισιοδοξία.

nikos oikonomopoulos3

Σ’ αυτήν την ιδιαίτερα ανθρώπινη εκδήλωση αλληλεγγύης εκτός από την αντιδήμαρχο Αννυ Καυκά, παραβρέθηκαν  και βοήθησαν κάποιοι από αυτούς: Οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Τζούβελης και Δημήτρης Νιτσιόπουλος, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Δημήτρης Ακρίβος και Ορέστης Τσάγκλας, ο πρόεδρος του Γκολφ Στέλιος Κουρουπάκης, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Σάσα Πατεράκη, η δημοτικοί σύμβουλοι Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και Μαρία Παπάζογλου (βοήθησε στην προετοιμασία), ο γενικός γραμματέας του δήμου Μάριος Τσάκας, ο ειδικός σύμβουλος Σωκράτης Ζάχος και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Νίκος Ελευθερόγλου.

nikos oikonomopoulos5

 

nikos oikonomopoulos4

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση δεν υπήρχε καμία κάμερα για να καλύψει το γεγονός ενώ η είδηση έγινε γνωστή από τοπικό site.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper