Nτέιβιντ Μπόουι: Η ομοφυλοφιλική σχέση με τον Μικ Τζάγκερ-Τους έπιασε στο κρεβάτι η γυναίκα του

Nτέιβιντ Μπόουι: Η ομοφυλοφιλική σχέση με τον Μικ Τζάγκερ-Τους έπιασε στο κρεβάτι η γυναίκα του

Αυτό που όλοι ήξεραν αλλά και που από μόνος του δήλωνε σε συνεντεύξεις ο Ντέιβιντ Μπόουι, επιβεβαίωσε η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, Άντζι Μπόουι.

Η γυναίκα με την οποία παντρεύτηκε στις 19 Μαρτίου του 1970 αλλά χώρισαν δέκα χρόνια μετά, βγήκε σεσυνέντευξη της στην Τζόαν Ρίβερς το 1990 και έκανε τον πρώην της… βούκινο, αφού ισχυρίστηκε πωςεκείνος και ο Μικ Τζάγκερ των «Rolling Stones» είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις!

b26350c047419b774d93184776e6964d.jpg
Συγκεκριμένα, στην τότε συνέντευξη της, η πρώην κυρία Μπόουι, είχε πει πως είχε πιάσει πολλές φορές τον Ντέιβιντ στο κρεβάτι με άλλους άνδρες, αλλά η φορά που τον έκανε τσακωτό με τον Μικ Τζάγκερ ήταν… από τις κορυφαίες, με τις δηλώσεις της στην «Sun» να είναι κάτι παραπάνω από… περιγραφικές:

«Τους ανακάλυψα γυμνούς στο κρεβάτι το 1973. Δεν ήταν απλά μαζί στο κρεβάτι, αλλά ήταν γυμνοί! Όταν έφτασα σπίτι, η υπηρέτρια μας γελούσε στην κουζίνα. Μου είπε “δεν θα το πιστέψεις, ο Ντέιβιντ και ο Μικ Τζάγκερ μαζί!”. Της είπα “Ok! Bάλε την κατσαρόλα να βράζει!”. Πήγα πάνω, χτύπησα την πόρτα, μπήκα και τους είπα “καλημέρα αγόρια! Έτοιμοι για πρωινό;” Περπάτησα μέσα στο δωμάτιο και ο Ντέιβιντ ήταν εκεί, ξαπλωμένος ανάμεσα σε μαξιλάρια και παπλώματα. Από την άλλη πλευρά του κρεβατιού ήταν ο Μικ με το ένα του πόδι να βγαίνει από το πάπλωμα. Τους ρώτησα “αγόρια περάσατε καλά το βράδυ;” Έίχαν τέτοιο hangover που δεν μπορούσαν να πουν λέξη. Τους λυπήθηκα!»

Bow4_1688408a.jpg
Και δεν είναι η μόνη hot αποκάλυψη που έκανε η πρώην του Μπόουι, αφού συν τοις άλλοις, περιέγραψε πως… άργησαν στο γάμο τους, επειδή το προηγούμενο βράδυ έκαναν τρίο!

«Του Ντέιβιντ του άρεσε να κάνουμε τρίο τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες. Συμμετείχα κι εγώ. Παραμονές του γάμου μας, βγήκαμε με μια φίλη μας, επιστρέψαμε σπίτι της και κάναμε πολύ σεξ για όλη τη νύχτα, σχεδόν μέχρι τις 4 τα ξημερώματα. Ξυπνήσαμε αργά και μετά έπρεπε να πάμε να παντρευτούμε, αλλά φτάσαμε εγκαίρως!»

tumblr_m5ttz2Z4I01ry6roko1_1280.png
Παράλληλα, η Άντζι περιγράφει και άλλες απίστευτες πτυχές της ερωτικής τους ζωής:

«Όταν μου ζήτησε να τον παντρευτώ, μου είπε “παρεμπιπτόντως, δεν σε αγαπώ”. Τον έβλεπα να γ@μάει ο,τι κινούταν! Τις πρώτες έξι εβδομάδες της γνωριμίας μας, συνάντησα 14 ανθρώπους με τους οποίους είχε κάνει σεξ. Μου είχε πει πριν τον γάμο πως δεν με αγαπά, οπότε ήξερα πως δεν θα μου ήταν και πιστός!».

jagger-bowie_2272305b.jpg
Nα σημειώσουμε πάντως, πως υπήρξαν και πολλοί που είπαν πως το τραγούδι «Angie» των Rolling Stones, γράφτηκε ως μια προσπάθεια κατευνασμού της οργής της Άντζι που τους είχε πιάσει στο κρεβάτι, με τον Μικ Τζάγκερ να αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της, λέγοντας πως «είναι τελείως σκουπίδια» και τον Μπόουι να απαντά πως «εδώ και 16 χρόνια σιχάθηκα να αποκρούω ερωτήσεις για το τι συνήθιζα να κάνω με το πέος μου στις αρχές του ‘70».

(O Mπόουι σε τρυφερές στιγμές με τον Λου Ριντ)

david_bowie_ziggy_lou_reed_kiss.png
Ο Κιθ Ρίτσαρντς πάντως, είχε τονίσει τότε πως το «Angie» δεν έχει καμία σχέση με την πρώην κυρία «Μπόουι», καθώς το τραγούδι γράφτηκε χωρίς τον Μικ Τζάγκερ.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper