Κατηγορούν τον Κώστα Γκαλούφα για απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστή



Το γύρο της Ελλάδας έχει κάνει μία "περίεργη" υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Γιώργου Λαμπρόπουλου (δεξιά στη φωτό πάνω, με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών), όπως τουλάχιστον ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Πάτρας. Ο πρόεδρος της Πατρινής ΠΑΕ Ποτής Τσιρμπής κατονόμασε (εκτός κειμένου της ανακοίνωσης) ως τον άνθρωπο που μίλησε με τον παίχτη της ομάδας του, τον πρώην γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Ηρακλή Ψαχνών Κώστα Γκαλούφα.

Οι Πατρινοί αναφέρουν ότι ο Λαμπρόπουλος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από «από πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα ομάδος της κεντρικής Ελλάδας και του ζητήθηκε ραντεβού για να συζητήσουν την έκβαση της Κυριακάτικης αναμέτρησης Παναχαϊκής - Πανελευσινιακού. Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος αμέσως ενημέρωσε την Διοίκηση της ΠΑΕ και με νεώτερο τηλεφώνημα αποδέχθηκε να γίνει ραντεβού σε καφετέρια του Λουτρακίου».

Ο Λαμπρόπουλος όμως, φρόντισε να ενημερώσει γι' αυτήν την συνάντηση τόσο την Παναχαϊκή, όσο και την ασφάλεια Κορίνθου που ήταν ενήμερη για το ραντεβού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "η απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή μας απέτυχε παταγωδώς χάρη στη εντιμότητά του να αρνηθεί το δέλεαρ καταγγέλλοντας την απόπειρα στην ασφάλεια Κορίνθου".

Μάλιστα η Παναχαϊκή υποστηρίζει ότι προτάθηκε στον Λαμπρόπουλο ένα ποσό της τάξης των 8.000 ευρώ, ώστε ο ίδιος αλλά και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του, να έχουν μειωμένη απόδοση στο επερχόμενο παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Ελευσίνα.

Επίσης υπήρξε ο ισχυρισμός ότι ανάμεσα στον παράγοντα και τον Λαμπρόπουλο θα κλεινόταν και ένα δεύτερο ραντεβού, πιθανόν μία μέρα πριν το παιχνίδι.

Πάντως, αμέσως μετά την ανακοίνωση της Παναχαϊκής ακολούθησε ανακοίνωση της Ελευσίνας που υποστήριξε ότι "αναμένουμε ανάκληση και συγνώμη της Παναχαϊκής και θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια".


Νομικά, όμως, δήλωσε πως θα κινηθεί και ο Ευβοιώτης παράγοντας Κώστας Γκαλούφας.

Ο Γκαλούφας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδει η Παναχαϊκή υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: "Πράγματι μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Λαμπρόπουλο και είπαμε να συναντηθούμε για να πιούμε έναν καφέ. Τον είχα ποδοσφαιριστή στον Ηρακλή Ψαχνών. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά μιλάμε στο τηλέφωνο. Έτυχε εγώ να είμαι στην Αθήνα και είπαμε να μοιράσουμε την απόσταση, γι' αυτό και συναντηθήκαμε κάπου στη ...μέση, στο Λουτράκι. Συζητήσαμε για περίπου 45 λεπτά για κάποια προσωπικά προβλήματα που έχει και τίποτα περισσότερο".

"Είναι δυνατόν να έκανα αυτό το πράγμα; Θα έκανε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο μπροστά σε κάμερες και μέσα σε τόσο κόσμο. Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα κινηθώ νομικά" συμπλήρωσε ο Γκαλούφας που καλείται να "γκρεμίσει" τις κατηγορίες που του αποδίδονται.


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper