Κατερίνα Ζαρίφη: Μιλάει για την πιο δύσκολη στιγμή στη συνεργασία της με την Μενεγάκη

Κατερίνα Ζαρίφη: Μιλάει για την πιο δύσκολη στιγμή στη συνεργασία της με την Μενεγάκη

Ποια ήταν η πιο δύσκολη και η πιο εύκολη στιγμή της συνεργασίας τους; «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η μέρα που αποφάσισα ότι θα φύγω από την εκπομπή. Γιατί εγώ ήθελα να γίνω ηθοποιός τότε όντως. Πολύ εύκολες είναι οι χρονιές της Ελένης με τις εγκυμοσύνες, πρέπει να ξέρεις. Είναι μια γυναίκα που περιμένει το παιδί της, τρώει ό,τι θέλει και γενικά είναι πολύ χαρούμενη. Δεν ήταν νευρική στις εγκυμοσύνες ποτέ. Απλώς κουβαλούσε ένα έξτρα βάρος επάνω της. Περνάει πολύ εύκολα τις εγκυμοσύνες της», απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.



Πώς αισθάνθηκε όταν από συμπαρουσιάστρια όπου ήταν με τον Νίκο Μουτσινά, επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; «Μου έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Στην κυριολεξία. Μερικές φορές θες στη ζωή σου να πηγαίνουν πιο ήρεμα τα πράγματα. Κι αν κάποιος δεν θέλει να σε στηρίξει για πρώτο, ε δεν χρειάζεται να το προσπαθείς. Και το ξέρεις κι εσύ ότι πρώτος δεν σημαίνει ότι έχω καμαρίνι, στιλίστα, κομμωτή. Είναι και αυτά... Για να είσαι οκ, με την εικόνα σου Αλλά αν η ομάδα που σε περιβάλει δεν σε στηρίζει, μην το τολμάς καλύτερα καθόλου. Με τον Νίκο (Μουτσινά), ας πούμε, που είχα και του έχω απεριόριστο θαυμασμό, δεν έδεσε το δικό μας γλυκό. Θεωρώ ότι δεν είχαμε τη στήριξη που έπρεπε. Αν δεν υπάρχει στήριξη.... Δηλαδή λες “Τι πρωινό είχα πέρυσι; Κούκλα, μπούκλα και μου απέδιδε. Τι πρωινό θέλω να κάνω φέτος; Να φέρω δύο καινούργια πρόσωπα, που δεν είναι στο πρότυπο αυτό για να κάνουν κάτι διαφορετικό”. Ή το στηρίζεις ή δεν το στηρίζεις. Δεν μπορεί μετά, από τα διαφορετικά πρόσωπα, να ζητάς πάλι το “κούκλα, μπούκλα”. Ωραία δεν τα λέω;», απάντησε

Ποια έκανε το πρώτο βήμα για να επιστρέψει στην εκπομπή; «Καλέ η Ελένη πήρε ένα τηλέφωνο και είπε “Θα 'ρθεις;”. Με παίρνει η Βένια Καραγιάννη, ούτε καν η Ελένη, και μου λέει: “Έλα Κατερίνα μου, την άλλη εβδομάδα η Ελένη σε θέλει καλεσμένη”. Και της λέω “Θα 'ναι ο Γρηγόρης;”. Και ήρθα! Το πιστεύεις ότι δεν συζητήσαμε ποτέ με την Ελένη, τόσα χρόνια μετά, την υπόθεση “Πρωινός Καφές”;».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper