Δήλωση σοκ...Ντόρα Μπακογιάννη για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Στην αρχή ζήλεψα φρικτά!

Δήλωση σοκ...Ντόρα Μπακογιάννη για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Στην αρχή ζήλεψα φρικτά!

Η γνωστή πολιτικός μίλησε για:

...τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Αισθάνομαι συγκίνηση και χαρά. Εμένα είναι ο μικρός μου αδερφός, οπότε πάντα τον βλέπω διαφορετικά. Στην αρχή τον ζήλεψα φρικτά διότι ήθελε το αγόρι, "Επιτέλους ο Κώστας απέκτησε ένα παιδί" λέγανε. Στην αρχή είχα πει στη μαμά μου "Είναι άσχημος ο γιος σου". Μετά τον θυμάμαι 7-8 μηνών να είναι στο κρεβατάκι του και να σηκώνει τα χεράκια του, οπότε πάει τελείωσε, μου πέρασε». 

...για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μητέρα
«Νομίζω είμαι μια καλή σύζυγος, μια μέτρια μαμά -με την έννοια ότι δούλευα πάντα πάρα πολύ και ίσως δεν έδωσα στα παιδιά μου όλες αυτές τις ώρες που ήθελα να τους δώσω- και νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ καλή γιαγιά. Τους κακομαθαίνω φρικτά. Η χαρά του να βλέπω τα μωρά τώρα, νομίζω ότι είναι φάσεις που τις είχα χάσει με τα παιδιά μου. Δούλευα από τότε πάρα πολύ και τώρα δεν θέλω να τα χάσω. Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώνω μόνη μου δύο παιδιά. Ευτυχώς είχα βοήθεια από τη μητέρα και τον πατέρα μου. Ήμουν πολύ αυστηρή μητέρα, ξέρετε εγώ δεν πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι γαϊδούρια. Θυμάμαι έλεγα στον Κώστα: "Είναι πάρα πολύ απλό, όποιος μπαίνει στο δωμάτιό σου και είναι μεγαλύτερός σου, σηκώνεσαι". Και του Κώστα δεν του άρεσε καθόλου αυτό το πράγμα. Θα μου πεις τώρα ίσως είναι και λίγο ντεμοντέ αυτό το πράγμα. Δεν βλάπτει να είσαι λίγο ευγενής σε αυτή τη ζωή. Σήμερα καμαρώνω σα γύφτικο σκεπάρνι τα παιδιά μου».

Tina Michailidou-Mavromichali's photo.

...για τη μητέρα της
«Μου λείπει πολύ η μητέρα μου. Δεν γιόρτασα γενέθλια μετά από αυτό, ταυτίστηκε με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Είναι δύσκολο να χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς πολύ και η μάνα σου είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Όσο μεγάλη και αν είναι θες να την έχεις. Ο Κυριάκος της αφιέρωσε τη νίκη του και κλαίγαμαι όλοι μαζί. Θα ήθελε πολύ να τον δει, αλλά πιστεύω ότι τον βλέπει».

...για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
«Το πιο αστείο πράγμα είναι που λένε τον Μητσοτάκη γκαντέμη. Δεν υπάρχει λιγότερο γκαντέμης άνθρωπος από τον πατέρα μου».

...τη μαγειρική και τους καβγάδες στα οικογενειακά τραπέζια
«Μαγειρεύω. Ξέρω να κάνω πάρα πολύ καλούς κουραμπιέδες. Στα οικογενειακά τραπέζια συνήθως τσακωνόμαστε, μιλάμε όλοι μαζί αλλά είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας».

Δείτε όσα είπε μέσω του zappit.gr - https://www.youtube.com/watch?v=dou4Cco2WMs&feature=player_embedded


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper