H Nτένια στην Αμερική με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να σωθεί! ΟΛΗ η Ελλάδα στο πλευρό της

H Nτένια στην Αμερική με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να σωθεί! ΟΛΗ η Ελλάδα στο πλευρό της

Η νεαρή κοπέλα, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά και μέσα από τη σελίδα που δημιουργήθηκε γι' αυτόν τον σκοπό στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ζητούσε βοήθεια για να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Τελικά, η 28χρονη, ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική με το πρωθυπουργικό σκάφος, χάρη στην παρέμβαση του Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, Σπύρου Κοντονή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοντονή τον ενημέρωσε ότι παραχωρείται έτοιμο και εξοπλισμένο ιατρικά το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να γίνει η μεταφορά της Ντένιας στη Βοστόνη.

denia-aircraft1 (2).jpg
 

“Έχω κάνει την κυβέρνηση άνω-κάτω και άμεσα θα δρομολογηθεί το ζήτημα”, δήλωσε νωρίτερα στο imerazante, ο Υφυπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος βρισκόταν καθ΄ οδόν προς το νοσοκομείο για να βρεθεί κοντά στην ίδια και τους γονείς της, και έριξε στο τραπέζι ακόμη και την ιδέα να ταξιδέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Επόμενη κίνηση του υφυπουργού είναι να  απευθυνθεί στις ΠΑΕ προκειμένου να ενισχύσουν την 28χρονη Ντένια και οικονομικά.

Ουρές στην Εθνική

Οι ουρές στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος όπου ο πατέρας της κοπέλας έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό, ήταν τεράστιες. Εκατοντάδες κόσμου, κάθε ηλικίας, συνέδραμαν ακόμη και με λίγα ευρώ, από το υστέρημα τους, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την άμεση μεταφορά της νεαρής κοπέλας στο εξωτερικό, για τη θεραπεία της.

Βοήθεια και από τα  Πατριαρχεία

Επιστολή εστάλη στα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας, καθώς και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά, ενώ η επιστολή μεταφράστηκε για να αποσταλεί και στο Βατικανό.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper