Η εφημερίδα «Sabah» για την απόφαση του Ν.Χατζηνικολάου να ανοίξει «Real TV» στην Τουρκία

Η εφημερίδα «Sabah» για την απόφαση του Ν.Χατζηνικολάου να ανοίξει «Real TV» στην Τουρκία

O καταξιωμένος Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης, ανακοίνωσε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον «Real Fm», ότι ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην γείτονα χώρα, ενώ στη συνέχεια, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε:

«Μπορώ να διαβεβαιώσω, ότι το Real Group πήρε στο διοικητικό του συμβούλιο, την απόφαση να διερευνήσει το ενδεχόμενο είτε εξαγοράς τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού, είτε αιτήσεως για νέα τηλεοπτική άδεια σταθμού στην Τουρκία. Η πρόθεση μας δηλαδή είναι τις επόμενες ημέρες ξεκινώντας από την Δευτέρα, -ήδη εργάζονται γι΄αυτό δυο νομικά γραφεία, ένα στην Αθήνα και ένα στην Τουρκία-, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν, για την δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού, “Real TV”, στην γειτονική Τουρκία. Θεωρώ ότι αν ο Τούρκος καναλάρχης έχει το δικαίωμα να διεκδικεί συχνότητα στην Ελλάδα, άλλο τόσο και ο δικός μας μιντιακός όμιλος έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει μια τηλεοπτική συχνότητα στην Τουρκία. Πρέπει να σας πω δε, ότι έχω ήδη κάνει τις πρώτες επαφές. Πληροφορούμαι ότι είναι προς πώληση μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός στη γειτονική χώρα, και Δευτέρα το πολύ Τρίτη, θα μπούμε σε συζητήσεις μαζί τους».

ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «SABAH»:

Με δημοσίευμα στην αγγλική της έκδοση, η «Sabah» έχοντας τον τίτλο «Τούρκοι κι Έλληνες ιδιοκτήτες ΜΜΕ καλοβλέπουν ο ένας την περιοχή του άλλου», αναφέρεται στην απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου να ανοίξει «Real TV» στην Τουρκία, γράφοντας χαρακτηριστικά:

(Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα)

χατζηνικολαου.jpg
 

«Ο Έλληνας ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε ότι προτίθεται να εισέλθει στον τουρκικό μιντιακό χώρο. Μιλώντας στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο Χατζηνικολάου είπε πως αν και είναι εκδότης εφημερίδων και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών σταθμών και websites, επιθυμεί η ενασχόλησή του με την τηλεόραση να μην αρχίσει στην Ελλάδα αλλά στην Τουρκία. Ενώ αυτή η πρωτοβουλία από τον Χατζηνικολάου μπορεί να θεωρηθεί απάντηση στον Τούρκο Ιλικαλί, εκείνος αρνείται οποιαδήποτε συσχέτιση και είπε ότι θέλει να διευθύνει το νέο αυτό εγχείρημα εντελώς ανεξάρτητα».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper