Γιώργος Θεοφάνους: «Με την Πέγκυ Ζήνα ήμασταν τσακωμένοι πολλά χρόνια, το X Factor έκανε το ...προξενιό»

Γιώργος Θεοφάνους: «Με την Πέγκυ Ζήνα ήμασταν τσακωμένοι πολλά χρόνια, το X Factor έκανε το ...προξενιό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια» ο συνθέτης μίλησε για το πως αντιμετώπιζε στο παρελθόν το ρόλο του κριτή, εκείνον που θα έχει ο Γιώργος Λεβέντης, αλλά και για το γεγονός πως με την Πέγκυ Ζήνα εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν σχέσεις έπειτα από μία επαγγελματική τους διαφωνία...

Για τον Γιώργο Λεβέντη:«Ο Γιώργος έχει μια υψηλή θέση, υπεύθυνος για το παιχνίδι σε όλο τον κόσμο. Αλλά πιστεύω ότι θα έρχεται, θα ρίχνει εκεί τις ατάκες του... Μας έχει από πολύ κοντά και εκείνος και οι υπόλοιποι συντελεστές του παιχνιδιού από την Αγγλία.»

Για τον τρόπο του στους παλαιότερους κύκλους του X Factor: «Στο πρώτο Χ factor τώρα που βλέπω βίντεο, πιάνω τον εαυτό μου να είναι επιεικώς απαράδεκτος. Σήμερα έρχεται ένα πιτσιρίκι 18 -19 χρονών, σαφέστατα δεν του μιλάω με τον ίδιο τρόπο. Είναι λάθη αυτά που τα κάναμε και εγώ προσωπικά, ειδικά στον πρώτο κύκλο.»

Για τον τσακωμό με την Πέγκυ Ζήνα: «Έχω μεγάλη αγωνία για τη χημεία της κριτικής επιτροπής, όπως και όσοι αγαπάνε το X Factor, ελπίζω ότι θα λειτουργήσει θετικά. Με ένοιαζε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι κριτές γιατί παίζει ρόλο η χημεία. Οπουδήποτε υπάρχει μια ομάδα και δεν είσαι μόνος σου πρέπει να κολλάς με τον άλλον. Με την Πέγκυ έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν. Πολλοί έρχονται σήμερα και μου λένε: «καλά δεν ήσασταν τσακωμένοι με την Πέγκυ; πως;». Άλλος ο ένας ρόλος, άλλος ο άλλος. Με την Πέγκυ Ζήνα ήμασταν τσακωμένοι πολλά χρόνια. Είχαμε μια επαγγελματική διαφωνία, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αναγνωρίσω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Φαντάζομαι το ίδιο αισθάνεται και εκείνη για τη δουλειά που κάνω εγώ. Δεν είχαμε συζητήσει έκτοτε, ο ΣΚΑΪ έκανε το «προξενιό». Αλλά όλες οι πλευρές ήταν θετικές. Με την Τάμτα δεν έχω δουλέψει, με τον Θοδωρή κάναμε κάποιες διασκευές σε τραγούδια του Αντώνη. Έχει χιούμορ ο Θοδωρής. Ελπίζω ότι θα παίξουμε αυτό το πινγκ πονγκ και θα έχει πλάκα. Αλλιώς δεν έχει λόγο να το κάνουμε. Δεν νιώθω ότι πάμε να σώσουμε τον κόσμο. Δεν νιώθω ότι πάμε να βρούμε το καινούριο μεγάλο αστέρι της μουσικής. Εδώ ο κόσμος κατεβαίνει στο Σύνταγμα...»


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper