Η συγκινητική εξομολόγηση της Αποστολίας Ζώη για την απώλεια που τη διέλυσε και την άλλαξε!

Η συγκινητική εξομολόγηση της Αποστολίας Ζώη για την απώλεια που τη διέλυσε και την άλλαξε!

Πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη μίλησε στο περιοδικό You για τη ζωή της, τα θέλω της αλλά και για την απώλεια που τη διέλυσε και την άλλαξε οριστικά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ασχολήθηκαν μαζί της όταν τα παράτησε όλα στην Αθήνα -φώτα, μεγάλες πίστες, προβολή- για να ακολουθήσει έναν έρωτα δυνατό με τον Γιώργο Σεϊταρίδη στο Πήλιο… Ξετυλίγοντας τη δική της φιλοσοφία η Αποστολία -ξανά ερωτευμένη σήμερα με τον Γιώργο Μαραγκό όπως λένε τα δημοσιεύματα αλλά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ- δηλώνει ζεν και δεν αφήνει τίποτα πια στην τύχη του.

- Το καταφύγιο το δικό σου είναι η οικογένειά σου;

Δεν είναι μόνο η οικογένειά μου αλλά και οι φίλοι μου. Νιώθω τυχερή ως το κόκαλο που τους έχω.



- Είχες ανοίξει και ένα μπαράκι που δεν πήγε καλά και το έκλεισες…

Ναι, το κράτησα έναν χρόνο και με κούρασε πολύ, ήταν πολλές οι άτυχες στιγμές εκείνη την περίοδο… Μπήκαν τρεις φορές μέσα στο μαγαζί και με έκλεψαν, είχα τον συνέταιρό μου που έπεσε από την σκάλα και έσπασε το χέρι του και τη μέση του. Κάτι δεν πήγαινε, λοιπόν, καλά, έχασα πολλή ενέργεια και χρήμα φυσικά…

- Σου αρέσει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο;

Αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα να το συζητήσουμε και να βρούμε την άκρη, όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καν, δεν μπορώ τη μιζέρια, δεν την αντέχω, θέλω οι γύρω μου να είναι θετικοί. Αφότου έχασα τη μητέρα μου πριν από 2,5 χρόνια περίπου δεν αντέχει ο οργανισμός μου τίποτα αρνητικό, δεν διανοούμαι ότι υπάρχει χειρότερο κακό από την απώλεια, όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύουσας σημασίας και αντιμετωπίσιμα… Την απώλεια της μητέρας μου δεν μπόρεσα να την αντιμετωπίσω, μου άλλαξε όλη τη ζωή.

- Νιώθεις ότι σε προστατεύει από εκεί ψηλά;

100%! Την κουβαλάω πάντα μέσα μου, αισθάνθηκα με το θάνατό της εν μέρει ορφάνια γιατί ήταν η κολόνα στο σπίτι.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper