Πως έγινε το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη

Πως έγινε το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη

To ποτό του σε μαγαζί των νοτίων προαστίων, από το οποίο ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα με ζωντανές εμφανίσεις στην αρχή της καριέρας του, έπινε ο Παντελής Παντελίδης, μαζί με το δημοσιογράφο και φίλο του Χάρη Λεμπιδάκη. Ο Παντελίδης κατευθύνθηκε προς το στέκι του καθώς έφυγε από το κέντρο στο οποίο επρόκειτο να ξεκινήσει εμφανίσεις από σήμερα με τη Δέσποινα Βανδή και το Γιώργο Μαρτάκη όπου είχαν πρόβες νωρίτερα.

 

Σε ό,τι αφορά στις συνθήκες του δυστυχήματος, υπολογίζεται ότι το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ανέπτυξε ταχύτητα από 100 έως 150 χιλιόμετρα την ώρα που έμπαινε στην κλειστή στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αξιωματικός της Τροχαίας επισημαίνει μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο ότι «ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες. Τις είχαν “πατημένες”, δηλαδή δεμένες πίσω από την πλάτη. Ο μόνος επιβάτης που φορούσε είναι η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Παντελίδης δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του. Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες. Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, το ακριβές ύψος της οποίας θα το μάθουμε από την πραγματογνωμοσύνη. Η στροφή είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Είναι πολύ κλειστή και έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, όχι όμως θανατηφόρα».

Ο 33χρονος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος μάρκας Mercedes, προσπάθησε την τελευταία στιγμή να στρίψει το τιμόνι για να μη βγει εκτός δρόμου, αλλά δεν τα κατάφερε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος από τα τραύματα που του προκάλεσαν τα σιδερένια κιγκλιδώματα, πάνω στα οποία προσέκρουσε το όχημα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Παντελίδης εγκλωβίστηκε στο τζιπ, ενώ ενδεικτικό είναι ότι η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του διήρκεσε περισσότερα από 45 λεπτά.

Η έκθεση της Τροχαίας αναφέρει για το δυστύχημα: «Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από τον πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν και οι δύο κοπέλες, ηλικίας 21 και 30 ετών. Σοβαρά τραυματίστηκε η 30χρονη, η οποία φέρει κατάγματα στα πάνω και κάτω άκρα και υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Η κηδεία του λαοφιλούς καλλιτέχνη θα γίνει το Σάββατο στη Νέα Ιωνία. 


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper