Παντελής Παντελίδης: Τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης

Παντελής Παντελίδης: Τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης

Ένας πάσσαλος από συμπαγή χάλυβα έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη, καθώς τον χτύπησε στο κεφάλι την ώρα της ανατροπής του τζιπ. Τα υπόλοιπα τραύματα ήταν σοβαρά αλλά δεν προκάλεσαν τον θάνατό του.

 

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με τα πρώτα στοιχεία των πραγματογνωμόνων, ο Παντελίδης ζούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τρελής πορείας του οχήματος. Είχε υποστεί θλαστικά τραύματα, βαριές κακώσεις και κατάγματα, που δεν ευθύνονται για τον θάνατό του.

Το μεταλλικό στήριγμα των παλιών κιγκλιδωμάτων, πέρασε μέσα από την οροφή και το πλαϊνό τζάμι του τζιπ μάρκας Mercedes, προκαλώντας το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη, κατά τη διάρκεια της ανατροπής του στην επικίνδυνη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν ακινητοποιήθηκε.

Όπως αναφέρει η έκθεση, το τραύμα ήταν πολύ σοβαρό, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Ο ίδιος πάσσαλος ευθύνεται και για τον σοβαρότατο τραυματισμό της 30χρονης Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Την ίδια ώρα, οι πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες και μέσα στην εβδομάδα θα έχουν τα πρώτα αποτελέσματα για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τζιπ. Πολύ περισσότερο θα καθυστερήσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ, όπως και για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχε ρίξει κάποιος κάτι στο ποτό του τραγουδιστή πριν το δυστύχημα.

Από την πλευρά της οικογένειας έχουν οριστεί τεχνικοί σύμβουλοι που θα εξετάσουν και εκείνοι τις συνθήκες του περιστατικού. Ανώτατος αξιωματικός της Τροχαίας επισημαίνει ότι «ερευνώνται τα πάντα. Όπως γίνεται σε όλα τα δυστυχήματα. Τυχόν βλάβη στα φρένα, στο γκάζι, ακόμα και το σχεδόν απίθανο ενδεχόμενο της δολιοφθοράς. Το επικρατέστερο σενάριο, όμως, είναι ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην επικίνδυνη και απότομη στροφή που οδηγεί στη Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα το όχημα να φύγει με δύναμη εκτός δρόμου».

Ο τραγουδιστής δεν είχε εμπειρία οδήγησης τζιπ, καθώς συνήθιζε να οδηγεί σπορ χαμηλά αυτοκίνητα, συνήθως διθέσια. Το τζιπ το είχε οδηγήσει λίγες φορές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα ήταν πολύ καλά συντηρημένο. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί ο Παντελίδης επέλεξε το συγκεκριμένο απόμερο και επικίνδυνο δρόμο, δίπλα στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ότι ήθελε να επιστρέψει τη μία από τις δύο κοπέλες στο σπίτι της.


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper