Ζουν απο θαύμα!! Τέτα Καμπουρέλη: «Βασίλη μου είμαστε τελειωμένοι»! Εφιαλτικές στιγμές με τους αδίστακτους ληστές!

Ζουν απο θαύμα!! Τέτα Καμπουρέλη: «Βασίλη μου είμαστε τελειωμένοι»! Εφιαλτικές στιγμές με τους αδίστακτους ληστές!

Τα όσα έζησε η διάσημη nail artist, Τέτα Καμπουρέλη, με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στη Βάρη, θα μπορούσαν να αποτελούν σενάριο ταινίας. Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με τρεις αδίστακτους και αποφασισμένους ληστές.

όλα έγιναν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, στην τριώροφη μονοκατοικία του ζευγαριού στη Βάρη. 

Δείτε το βίντεο με δηλώσεις Τέτας - https://www.youtube.com/watch?v=zlDcveXd1os

Δείτε το βίντεο με δηλώσεις του άνδρα της - https://www.youtube.com/watch?v=8R50Cj6uDbo

 

 

Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη πάλεψε σώμα με σώμα με τους δράστες, οι οποίοι -όπως καταγγέλουν τα θύματα- τον χτυπούσαν αλύπητα. Η Τέτα Καμπουρέλη, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ήταν φανερό πως βρισκόταν ακόμη υπό την επήρεια του σοκ.

"Ο μόνος λόγος που σας μιλάω αυτή τη στιγμή είναι γιατί κινδυνεύουμε όλοι και βρίσκομαι στις κάμερες αυτή τη στιγμή για να πω ότι πραγματικά κινδυνεύουμε από παντού. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να προστατευτούμε και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει γιατί και να φταις και να αμυνθείς, πάλι το μπελά σου θα βρεις", είπε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη.

Λεπτό προς λεπτό το δράμα

 

 

Στην συνέχεια εξιστόρησε ακριβώς τι συνέωη το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. "Εμείς μπήκαμε περίπου τώρα, με τα πεντάλεπτα δεν παίζουμε, αλλά νομίζω φύγαμε από εδώ από το κομμωτήριό μου. Πήγαμε σπίτι, γιατί μένουμε στη Βάρη νομίζω 20:20 και ήταν το παιδί μου μέσα, ο μικρός μου ο Αλέξης. Ο οποίος είχε παρκάρει μπροστά το αυτοκίνητο και τον καλέσαμε να τραβήξει το αυτοκίνητο για να μπούμε εμείς μέσα στο γκαράζ, γιατί θα έφευγε".

 

Για να συνεχίσει: "Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, ειδικά αυτή τη βδομάδα δόξα τω Θεώ και δουλέψαμε και όλα καλά, αλλά ένιωσα μια αδυναμία και λέω δεν θα πάω στον Επιτάφιο, δεν μπορώ. Το θέμα είναι ότι έφυγε ο Αλέξης, εγώ έκατσα με τον άντρα μου ούτε πέντε λεπτά, έμεινα ίσως δυο λεπτά κάτω στην κουζίνα και ο άντρας μου ανέβηκε πάνω και ξάπλωσε. Μάλιστα μπήκα να κάνω μπάνιο. Ένα ντους, όχι μπάνιο, τα' χα κάνει τα μαλλιά μου".

Η ίδια συμπληρώνει πως είχε ένα όπλο συνεχώς πάνω από το κεφάλι της! "Άκουσα το σκύλο να γαβγίζει και νόμιζα ότι το έδερνε ο άντρας μου, ένα μικρό σκυλάκι, ούτε δύο κιλά δεν είναι. Τελείωνα το ντουζ, βάζω τις πυτζάμες και βγαίνω να του πω ρε παιδί μου τρελάθηκες, το σκυλί τι κάνεις το σκοτώνεις; Και με αρπάζει ένας από τα μαλλιά και βλέπω εικόνα τρεις άγνωστους, με full face, μόνο τα μάτια ξεχώρισα. Ειδικά ενός που ήταν συνεχώς με ένα όπλο πάνω στο κεφάλι μου. Αυτός που με βούτηξε από τα μαλλιά με πήγε κατευθείαν στο κρεβάτι, μέσα στα μαξιλάρια. Φώναξα, το μόνο που θυμάμαι είναι "σκάσε μωρή". Είδα τον άντρα μου, ήδη είχε ματώσει, φαίνεται όση ώρα έκανα μπάνιο τον χτυπάγανε", λέει χαρακτηριστικά.

Τέτα Καμπουρέλη: "Βασίλη μου, τελειώσαμε εδώ! Είμαστε τελειωμένοι! Φοβήθηκα ότι η βαριοπούλα ήταν για μας"

Και συνεχίζει: "Ο ένας με το πιστόλι συνέχεια στο κεφάλι του συζύγου μου, του έλεγε "τα λεφτά ρε, που έχεις τα λεφτά". Τους έλεγε "δεν έχω λεφτά" και τον βάραγε, τον χτύπησε πάρα πολύ. Εκεί φώναξα ξανά και με ξαναχτύπησε αυτός δεύτερη φορά και ο άντρας μου του λέει "έχω την καρδιά μου". Και πήρε τέτοια φόρα και τον χτύπησε πάλι στην καρδιά! Γι' αυτό σας λέω είναι δολοφόνοι. Τον χτύπησε αλύπητα. Εάν δεν ήταν και λίγο υπέρβαρος πιστεύω θα είχε πεθάνει".

Η Τέτα Καμπουρέλη αναφέρει ότι την χτυπούσαν ξανά και ξανά, μιλώντας σπαστά ελληνικά. "Αλλοδαποί, Αλβανοί, αν κατάλαβα καλά τη γλώσσα τους" δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως έπαθε κρίση πανικού ενώ αποκάλυψε πως είχαν κόψει τα κάγκελα για να μπουν στο σπίτι και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήταν ήδη πολλή ώρα μέσα στο σπίτι οι δράστες και να τους περίμεναν.

Κάποια στιγμή η φωνή της "σπάει" όταν λέει πως ένας από τους δράστες μπήκε ξανά στο δωμάτιο με μία μεγάλη βαριοπούλα. "Του λέω Βασίλη μου (σ.σ. ο σύζυγός της) τελειώσαμε εδώ. Είμαστε τελειωμένοι. Φοβήθηκα πάρα πολύ ότι αυτό το πράγμα ήρθε για μας".

"Με χτυπούσαν συνεχώς"

 

 

Παράλληλα ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη δήλωσε πως οι δράστες τον χτυπούσαν με γκλομπς, με τα όπλα τους και με έναν κάβουρα στο πρόσωπο, την πλάτη και τον αυχένα. Ακόμη αποκάλυψε πως τους πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου. πηγή Newsit.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper