Νέα πρόσωπα στο Μπρούσκο! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ....

Νέα πρόσωπα στο Μπρούσκο! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ....

Αυτή τη φορά σας αποκαλύπτει ποια πρόσωπα ολοκληρώνουν τις ιστορίες τους και δεν θα δούµε στον 4ο κύκλο, αλλά και ποια µπαίνουν για να φέρουν νέες συναρπαστικές ιστορίες.

Πρώτη από όλους στα επόµενα κιόλας επεισόδια θα γνωρίσουµε τη Φιόνα Γεωργιάδη, η οποία υποδύεται την Άλκηστη. Την τελευταία ερωτεύεται σφοδρά ο Σήφης, ο οποίος νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήµατα από την πρώτη κιόλας στιγµή που τη βλέπει. Οι δυο τους θα αναπτύξουν µία ιδιαίτερη σχέση, όµως θα αντιµετωπίσουν πολλά εµπόδια.

Η Άλκηστη είναι παντρεµένη µε τον Αλκιβιάδη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Μανώλης Κλωνάρης. Ο Αλκιβιάδης είναι παλιός γνώριµος του Σήφη, µιας και ήταν συµµαθητές, αλλά και γιατί οι γονείς τους είναι οικογενειακοί φίλοι πολλά χρόνια. Ο νεαρός δικηγόρος, µάλιστα, θα εµπλακεί και µε τον ∆ιαµαντή, µιας και θα τον εκπροσωπήσει στη δίκη του, που θα δούµε στα προσεχή επεισόδια. Παράλληλα, ακόµη ένα πρόσωπο κάνει την εµφάνισή του. Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος θα µπει στο Μπρούσκο ως Μύρος Τζουτζουλάκης. Ο Μύρος θα αναστατώσει τη ζωή της ∆άφνης. Πρόκειται για έναν µυστηριώδη και ευκατάστατο νέο, ο οποίος κυκλοφορεί στα Χανιά µε λιµουζίνα, αλλά η µεγάλη του αγάπη είναι τα άλογα. Η ∆άφνη έρχεται σε επαφή µαζί του, όταν κατά τη διάρκεια ενός περίπατου µε την Κωνσταντίνα και τη Γεσθηµανή τον συναντούν. Η γυναίκα γοητεύεται αµέσως από το παρουσιαστικό του και από αυτό που βγάζει, και επιθυµεί να µάθει περισσότερες πληροφορίες για εκείνον. Άλλωστε, η σχέση της µε τον Μάρκο έχει τελειώσει και µετά τις τελευταίες εξελίξεις µε τον ∆ιαµαντή θέλει να συνεχίσει τη ζωή της. Ακόµη ένας µυστηριώδης άντρας, όµως, εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Πάτροκλου. Ο λόγος για τον τοκογλύφο από τον οποίο ο νεαρός δανείζεται χρήµατα, προκειµένου να αγοράσει από την Άννα το µισό σπίτι. Μέχρι στιγµής καµία πληροφορία δεν είναι ανακοινώσιµη για το ποιος θα τον ενσαρκώσει. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper