Στην τελευταία του κατοικία απο σήμερα ο Γιάννης Αγγελάκης. Απαρηγόρητη η αδερφή του.

Στην τελευταία του κατοικία απο σήμερα ο Γιάννης Αγγελάκης. Απαρηγόρητη η αδερφή του.

To τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα το μεσημέρι στο κοιμητήριο Ζωγράφου φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Γιάννη Αγγελάκη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

Η επιθυμία της οικογένειας του Γιάννη Αγγελάκη ήταν αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο Γιάννης Αγγελάκης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το Μεγάλο Σάββατο, ενώ οι δικοί του τον αναζητούσαν από τη Μεγάλη Πέμπτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο make up artist και κομμωτής έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Πλήθος επωνύμων, σήμερα το μεσημέρι, συνόδευσαν τον Γιάννη Αγγελάκη στην τελευταία του κατοικία. Τραγικό πρόσωπο η αδερφή του, η οποία ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμα του. 

Η Πέγκυ Ζήνα


Η Μαρία Μπακοδήμου





Ο Φώτης Σεργουλόπουλος



Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Καίτη Γαρμπή




Ο Γιάννης Αγγελάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και τα παιδικά του χρόνια όπως ο ίδιος είχε πει ήταν πολύ καλά με εκείνον μάλλον ιδιαίτερα ανήσυχο και ζωηρό. Μαθητής ακόμη είχε πολύ καλά στο μυαλό του ότι ο καλλιτεχνικός χώρος ήταν στόχος για εκείνον και το μόνο που έμενε ήταν να βρει τρόπο να διοχετεύσει όλο αυτό το πάθος του για δημιουργία κάπου. Αφού τελειώνει τεχνικό λύκειο στον τομέα της Αρχιτεκτονικής σπουδάζει ακολούθως μακιγιάζ και κομμωτική. Ιδιαίτερα δημοφιλής, αγαπητός και ξεχωριστός όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και το απίστευτο χιούμορ του γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο και πολύ σύντομα συναντιέται με την επιτυχία πραγματοποιώντας σειρά πετυχημένων συνεργασιών με ονόματα ηχηρά μεταξύ των οποίων η Άννα Βίσση. Για τη συνεργασία του αυτή εκείνος θα πει λίγο αργότερα ότι ήταν το σημαντικότερο πράγμα που έκανε αφού ένιωθε ότι δούλευε με μία καλλιτέχνιδα διεθνούς βεληνεκούς που το βοηθούσε στο να κάνει πάντα πρωτοποριακά πράγματα και πειραματισμούς που αποτελούσαν αντικείμενο συζήτησης. Ρούλα Κορομηλά, Καίτη Γαρμπή, Ναταλία Γερμανού, Πέγκυ Ζήνα μερικές μόνο από τις τηλεοπτικές περσόνες που αφέθηκαν στα μαγικά του χέρια και θαμπώθηκαν από το μεγαλειώδες ταλέντο του στις μεταμορφώσεις που εκείνος επιχειρούσε. 

Στα τέλη της δεκαετίας της 90 θα κάνει πραγματικότητα ένα μεγάλο του όνειρο αφού θα πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στην "Επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά" του Πάνου Κούτρα και θα προταθεί μάλιστα για βραβείο 1ου ρόλου στο φεστιβάλ Θες/νίκης. Τα επόμενα χρόνια άρχισε να επικεντρώνεται σε συνεργασίες τέτοιας λογικής με πρόζα και τραγούδι αλλά και συμμετοχές σε σήριαλ και ένιωθε ότι άρχισε να βρίσκει το δρόμο του και να κάνει αυτό που τον εξέφραζε πραγματικά. Παράλληλα αρχίζει μαθήματα φωνητικής και το 2003 ξεκάνει να τραγουδαει, επαγγελματικά πλέον, σε διάφορα μαγαζιά. Το 2006 συμμετέχει και σε τηλεοπτική εκπομπή με συνεργάτιδα τη Χριστίνα Λαμπίρη ενώ λίγο αργότερα θα εκπλήξει τους πάντες όταν θα κυκλοφορήσει η πρώτη του δισκογραφική δουλεια με τίτλο "Γιάννης Αγγελάκης #1". 


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου


Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος


Η Βασιλική Τσεκούρα και η Νόνη Δούνια


Ο Τρύφωνας Σαμαράς


Ο Γιώργος Ντάβλας



Ο Λάκης Γαβαλάς


Η Βάσια Τριφύλλη


Η Μπέσυ Αργυράκη


Ο Μάνος Πίντζης


Ο Απόστολος Μητρόπουλος


Ο Πέτρος Ίμβριος


Ο Διονύσης Ζάχος


 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper