Καυτές» αποκαλύψεις Έλληνα celebrity για τα κρεβάτια της showbiz

Καυτές» αποκαλύψεις Έλληνα celebrity για τα κρεβάτια της showbiz

Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να σκάσει στη showbiz μετά την απόφαση του Σαράντη Κρεμιζάκη να κάνει βιβλίο το ερωτικό ημερολόγιό του. Από το βιβλίο παρελαύνουν ως... παρτενέρ του πασίγνωστα πρόσωπα της showbiz, των γηπέδων και όχι μόνο. 

Ο 30χρονος παραχώρησε στην Espresso μερικές ερωτικές ιστορίες από το επικείμενο βιβλίο του, με πρωταγωνίστριες γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια και μια πασίγνωστη παίκτρια του «Fame Story 1»

Καταγράφει με λεπτομέρειες κολασμένες νύχτες με γνωστούς ποδοσφαιριστές, ποτά, ναρκωτικά και ιερόδουλες.

«Κάθε φορά που έκανα κάτι ερωτικό, το σημείωνα στην ατζέντα μου. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ξεπέρασα τις 200 σελίδες κι έτσι μου ήρθε η ιδέα για ένα βιβλίο-σκάνδαλο που, θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι με τον τίτλο “Ωρίμασα από τους έρωτες της showbiz”».

«Καυτές» αποκαλύψεις Έλληνα celebrity για τα κρεβάτια της showbiz

 

Tα άγρια παιχνίδια  με παρουσιάστρια

«Σε κοσμικό πάρτι, που έγινε σε κλαμπ των νοτίων προαστίων, γνωρίστηκα το 2010 με πολύ γνωστή παρουσιάστρια, όμορφη, με μακριά μαλλιά, ξανθιά, με δική της καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είναι ακόμα ενεργή. Μετά το τρίτο ποτό με παρέσυρε έξω από το κλαμπ, όπου κάπνισε τσιγάρο με κάνναβη, μιλώντας μου για καλεσμένους που, ενώ δεν τους γούσταρε, αναγκαστικά τους υποδεχόταν στο πλατό με χαμόγελο. Μόλις έσβησε το τσιγάρο, ήρθαμε πιο κοντά και κάναμε άγριο σεξ, σε μια σκοτεινή γωνιά του πάρκινγκ».

«Καυτές» αποκαλύψεις Έλληνα celebrity για τα κρεβάτια της showbiz

 

Sex στην τουαλέτα με πολύ γνωστή καστανομάλλα παίκτρια του «Fame Story 1» που ήρθε από το εξωτερικό στην Ελλάδα και επέστρεψε εκεί όταν η καριέρα της δεν προχώρησε.

«Τότε δεν υπήρχε το facebook. Η γνωριμία μας έγινε στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν. Κρατούσα μια ανθοδέσμη και ένα πορτοφόλι με την Betty Βoo για δώρο, ήξερα ότι λάτρευε αυτό το καρτούν. Κάναμε σεξ στην τουαλέτα κι έπειτα βρεθήκαμε ερωτικά άλλες δύο φορές».

Η εκδίκηση για τη σχέση του

«Το διάστημα που ξεκινούσα την καριέρα μου ως τραγουδιστής υπήρξε μια δημοσιογράφος στο Alter που γνώριζε πως έβγαινα με την κόρη πασίγνωστου ηθοποιού, που ψιθυριζόταν ότι έχει μείνει έγκυος. Ο πατέρας της κοπέλας μου, πρωταγωνιστής στη “Λάμψη” του Νίκου Φώσκολου, είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, που έβγαλε πολλά χρήματα από την υποκριτική, όμως το αστέρι του έχει δύσει πλέον λόγω ηλικίας. Η ρεπόρτερ με κυνηγούσε να βγάλει το θέμα, αλλά δεν ήθελα να μιλήσω. Για να με εκδικηθεί, με παρουσίαζε στα βίντεο της εκπομπής όπου εργαζόταν σαν καρτούν, εξευτελίζοντάς με και κλείνοντάς μου έτσι πόρτες σε μαγαζιά».



 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper