Δύσκολες στιγμές για την Βιβή Τσιάμη: Ο χωρισμός, η νέα σύντροφος του Πρίντεζη και το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

Δύσκολες στιγμές για την Βιβή Τσιάμη: Ο χωρισμός, η νέα σύντροφος του Πρίντεζη και το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

 Η Βιβή Τσιάμη περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, λόγω όλων των προαναφερθέντων.

Το όμορφο μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού χώρισαν τον περασμένο Φλεβάρη σε μια περίοδο που σκεφτόντουσαν ακόμα και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήταν ένα από τα αξιοζήλευτα ζευγάρια της showbiz, καθώς ο ένας στήριζε τον άλλον σε κάθε του επαγγελματικό, και όχι μόνο, βήμα.

vivi tsiami giorgos printezis

Τα σενάρια για τον χωρισμό πολλά, κανένας από τους δύο όμως δεν θέλησε να μιλήσει για το τέλος της σχέσης τους, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Φαίνεται όμως πως κάθε προσπάθεια επανένωσης δεν καρποφόρησε, με αποτέλεσμα ο μπασκετμπολίστας, μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του, να κυκλοφορεί έχοντας στο πλευρό του μια νέα σύντροφο. Ο έρωτας που του χτύπησε την πόρτα ακούει στο όνομα Στέλλα και ουδεμία σχέση έχει με το μόντελινγκ, αντιθέτως είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ως προς την επαγγελματική πορεία μπορεί οι δύο κοπέλες να μην έχουν κάποια κοινά, δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που αναφέρονται σε τρομακτική εξωτερική ομοιότητα. Μπορείτε να το διαπιστώσετε άλλωστε και μόνοι σας αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το νέο ζευγάρι σε βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας.

1503_GIORGOS_PRINTEZIS_ME_TIN_AGAPIMENI_TOY_STELA_11052016

 

_GIORGOS_PRINTEZIS_ME_TIN_SINTROFO_TOY_STELA_952016

Για το όμορφο μοντέλο όμως ήρθε η χαριστική βολή όταν πέρα από τον χωρισμό της κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την κατάσταση υγείας της μαμάς της. Η ίδια αν και είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media απέφυγε όλο αυτό το διάστημα την οποιαδήποτε ανάρτηση που θα μπορούσε να παρεξηγηθεί.

Παρόλα αυτά χθες το βράδυ έστειλε το δικό της μήνυμα, συναισθηματικά φορτισμένο και απευθυνόμενο σε πολλούς αποδέκτες: «Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων που ίσως παραμείνουμε άγνωστοι και όμως η αγάπη και η ανησυχία για τον άνθρωπό μας, μας κάνει να εκτιμούμε την ζωή και την αξία της όπως επίσης και το μεγαλείο της συμπόνιας και της συνανθρωπιάς. Μια καλή κουβέντα, μια αγκαλιά παρηγοριάς εστω και από κάποιον που δεν γνωρίζεις καν αλλά ζει το ίδιο δράμα στο διπλανό κρεβάτι κλινικής, μπορεί για λίγο να απαλύνει τον πόνο της ψυχής. Αν δεν έχετε ξυπνήσει ιδρωμένοι απο άγχος, αν δεν έχετε κλάψει όλη μέρα-κάθε μέρα στους διαδρόμους ενός νοσοκομείου, αν δεν έχετε χάσει το στήριγμά σας, είτε σύντροφο, είτε φίλους, είτε συγγενείς και συνεργάτες που πιστεύατε πως υπό τέτοιες συνθήκες θα ήταν δίπλα σας ό,τι και να έχει συμβεί, αν δεν έχετε νιώσει ότι παρόλο αυτά δεν μπορείτε να σκεφτείτε άλλα άτομα εκτός από αυτά τα παραπάνω και κανέναν άλλον, αν δεν σας έχουν προδώσει, εαν δεν έχετε καρδιοχτυπήσει κάθε φορά που έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μην τυχόν ακούσετε άσχημες ειδήσεις επειδή είστε σε τέτοια κατάσταση που είναι πιθανό ενδεχόμενο, αν δεν έχετε ευχηθεί να γύριζε ο χρόνος πίσω ή δεν έχετε προσευχηθεί σε κάθε Θεό, τότε ίσως δεν ξέρετε τι σημαίνει πόνος. Αυτό ελπίζω φυσικά για όλους μας. Να μην ξέραμε, να μην ξέρουμε, να μην μαθαίναμε ποτέ. Αλλά δεν γίνεται. Γίνεται όμως να εκτιμούμε -καθημερινά- 3,4 αγαθά: την ζωή, την υγεία, την αγάπη και την συγχώρεση. Έχουμε την πολυτέλεια της ανάςας για τα ρίσκα, για το συναίσθημα, για την αυθεντικότητα, για το μαζί για ένα “συγνώμη, σ’αγαπώ”-“συγχώρα με, σε συγχωρώ”. Όχι για τα πρέπει, τα καθως πρέπει, την λογική, την εύκολη λύση. Να αγκαλιάζετε και να δίνετε ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπήσατε ή αγαπάτε. Τώρα. Τώρα που εσείς μπορείτε και εκείνοι τα αποδέχονται ή σας τα δίνουν αντίστοιχα… Ήρεμο, καλό μας βράδυ….», έγραψε η Βιβή Τσιάμη.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper