Τραγικές εξελίξεις με το τραπέζι της βάπτισης

Τραγικές εξελίξεις με το τραπέζι της βάπτισης

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραπεζιού της βάπτισης ( δείτε εδώ την αρχική είδηση), που έγινε το Σάββατο 18 Ιουνίου, στην Παραλία Διστόμου (Άσπρα Σπίτια). Η λίστα των θυμάτων δεν έχει τελειωμό.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό ένας 55χρονος, που ήταν καλεσμένος από την Αθήνα, την επομένη μέρα νόσησε και κατά την μεταφορά του με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο απεβίωσε.

Συνολικά, έως τώρα 44 καλεσμένοι έχουν νοσήσει και έχουν νοσηλευτεί σε διάφορα Νοσοκομεία της Βοιωτίας, της Αθήνας και της υπόλοιπης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εκ των οποίων οι 18 ακόμα νοσηλεύονται με δηλητηρίαση!

Το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου, σε συνεργασίας με το Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας Λειβαδιάς έχουν απόστειλε αίτημα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα του θανόντα για να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα και το πόρισμα να αποσταλεί στη Βοιωτία. 

Αντίστοιχα αιτήματα έχουν γίνει να ληφθούν καταθέσεις από όλα τα οικεία Αστυνομικά Τμήματα των περιοχών που κατοικούν οι καλεσμένοι που νόσησαν και να αποσταλούν επίσης έγγραφα από νοσοκομεία που νοσηλεύτηκαν με τα ιατρικά πορίσματα. 

Η 49χρονη Ελληνίδα, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος που έγινε το τραπέζι της βάπτισης, συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της Εισαγγελίας, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα και διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας μετέβη στην συγκεκριμένη ταβέρνα που έγινε το γλέντι και έλαβε δείγματα από όλα τα τρόφιμα για να ελεγχθούν διεξοδικά. 

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι τις έρευνες τις κάνει ακόμα πιο πολύπλοκες το γεγονός, ότι μοιράστηκε γλυκό και στην Εκκλησία ενώ υπήρξαν και καλεσμένοι που μετέφεραν τρόφιμα στο γλέντι που ακολούθησε στην ταβέρνα.



Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper