Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στις κατηγορίες ότι κάνει εκπομπή τηλεμάρκετινγκ: «Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις…»

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στις κατηγορίες ότι κάνει εκπομπή τηλεμάρκετινγκ: «Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις…»

Με αφορμή το γράμμα μιας τηλεθεάτριας, η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε σχετικά με όλους όσοι την κατηγόρησαν φέτος ότι κάνει εκπομπή τηλεμάρκετινγκ. Η παρουσιάστρια, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε τα εξής: «Θέλω να πω κάτι για τα δώρα της εκπομπής και θέλω να το πω αυτό. Κάποιες φορές μας κάνετε παράπονα όχι εσείς που δεν προλάβατε να πάρετε δώρα -γιατί φέτος πρέπει να δώσαμε 1.000 δώρα. Θέλω να πω για κάποιους που είπαν ότι «Ελένη μας λείπει περισσότερο η παρουσία σας και λιγότερο οι παρουσιάσεις». Η περίοδος που διανύουμε είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δώρα δεν θα είχαμε. Ίσως πέντε δωράκια την εβδομάδα. Ξέρετε πως έχουν τα πράγματα».

Έτσι μαζεύονται τα δώρα

«Μην φαντάζεστε ότι στην τηλεόραση είναι ένας άλλος πλανήτης, όλα κυλάνε ρολόι, δώρα πέφτουνε. Δεν βρίσκουμε τίποτα. Βγαίνουμε βρίσκουμε μιλάμε και αυτά που μας αρέσουν και επιλέγουμε να παρουσιάσουμε, το αντάλλαγμα είναι να τα προσφέρουμε δώρο στους τηλεθεατές μας. Κανείς δεν το έχει αρνηθεί και ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες και πολλές φορές δίνω και παραπάνω από όσα εξ αρχής ζητάω και ποτέ κανείς δεν μας έχει κάνει παράπονο. Έτσι μαζεύονται τα δώρα».

 

Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις

«Όσον αφορά την εκπομπή κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Θέλουμε να σας έχουμε ευχαριστημένους όλους. Είτε λέγεται να περνάτε καλά μαζί μας γιατί είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή. Ξέρουμε ότι όλα αυτά που σας προσφέρουμε τα χρειάζεστε. Κάποια ειδικά πολύ περισσότερο. Ψάχνουμε και βρίσκουμε τρόπους πώς μπορούμε να έχουμε για να μπορούμε να δώσουμε. Το θέμα δεν είναι να βγάλουμε κέρδος από αυτά. Το θέμα είναι να φτάσουν στα χέρια σας και ξέρω ότι πάρα πολύς κόσμος γίνεται πολύ χαρούμενος όταν τα παίρνει στα χέρια του. Είμαστε στην προσπάθεια».

Τίποτα δε γίνεται τυχαία

«Δεν ξέρω πώς θα είμαστε την επόμενη σεζόν. Από διάθεση είμαι σίγουρη ότι θα δώσουμε και πάλι το 1.000% μας. Όλοι. Όλος ο κόσμος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή. Τίποτα πάντως δεν γίνεται τυχαία. Προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες, όλα να πηγαίνουν σωστά και να σας ευχαριστούμε με την διάθεση, με τα δώρα μας, με τις στήλες μας. Μπορεί κάπου λίγο να το χάνουμε κάπου να το βρίσκουμε… κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Πάντως το προσπαθούμε. Το ότι μας το αναγνωρίζετε αυτό έχει για εμάς σημασία. Αυτά ήθελα να σας πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και εσάς που μείνατε μαζί μας και τις εταιρείες όλες που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ότι ζητήσαμε και με το παραπάνω».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper