Αντίο με βραβεία, φαγοπότι και μπουγελώματα

Αντίο με βραβεία, φαγοπότι και μπουγελώματα

Την Πέμπτη 23  Ιουνίου, στο προαύλιο του 1ου ΓΕΛ  Χαλκίδας  οργανώθηκε από τον Σύλλογο Διδασκόντων μια γιορτή αποχαιρετισμού των μαθητών της Γ΄ τάξης του Λυκείου, με παράλληλη επισκόπηση της χρονιάς που πέρασε με τη συμμετοχή μαθητών και των άλλων τάξεων.

Η επισκόπηση περιλάμβανε την παρουσίαση με τη βοήθεια των Νέων Τεχνολογιών των δράσεων των μαθητικών κοινοτήτων  και των πολιτιστικών ομάδων, που ήταν πλούσιες.

Οι δράσεις  απλώνονταν από την αισθητική αναβάθμιση αιθουσών διδασκαλίας μέχρι τις πρωτοβουλίες  κοινωνικής ευαισθητοποίησης  και αλληλεγγύης (συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς).

Επίσης έγιναν παρεμβάσεις στην σχολική ζωή με διάφορα δρώμενα (αναπαράσταση εθίμων, επετειακή μαγειρική, χορούς, περιοδικές εκθέσεις φωτογραφίας, κινηματογραφική λέσχη, εκπαιδευτικές εκδρομές, επιστημονικές συνεργασίες κλπ).

Παρουσιάστηκαν επίσης οι  διακρίσεις των μαθητών του 1ου Λυκείου στον αθλητισμό, στα μαθηματικά, τη φυσική, το σκάκι κ.α.  όπως και οι συνεργασίες του σχολείου  με φορείς και τους ιερείς του Ενοριακού ιερού ναού του Αγίου Νικολάου.

Η Διευθύντρια του σχολείου Μαρία Ματθαίου τόνισε πως όλες αυτές οι δραστηριότητες συνεισφέρουν σε μια ποιοτική σχολική ζωή και είναι δείγματα του ενδιαφέροντος και της μέριμνας των εκπαιδευτικών για τους μαθητές τους, καθώς αυτοί είναι εκείνοι που  τις συντονίζουν και  τις εμψυχώνουν  και δημιουργούν εντέλει την σχολική κοινότητα .

Στη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν μαθητικές κοινότητες, το 15μελές Συμβούλιο και οι πολιτιστικές ομάδες για την δημιουργικότητά τους ,  την υπευθυνότητα και την προσφορά τους στην διαμόρφωση  ποιότητας  στη σχολική ζωή.

Επίσης βραβεύτηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για την συμπαράσταση και το έμπρακτο ενδιαφέρον του.

Ακολούθησε μεγάλο γλέντι με φαγητά, αναψυκτικά , πολλά δώρα -όλα προσφορά μικρών και μεγάλων χορηγών- μουσική  και χορό. Η βραδιά έκλεισε … δροσερά , με μπουγέλο μεταξύ των τελειοφοίτων μαθητών, που αποχαιρέτησαν την ζωή στα θρανία με αυτόν του ευχάριστο τρόπο. 





Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper