Vassy: Αποκαλύπτεται και μιλάει για τα Ελληνικά φαγητά , τις συνεργασίες της και το όνειρό της.

  • 26/07/2016 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Vassy: Αποκαλύπτεται και μιλάει για τα Ελληνικά φαγητά , τις συνεργασίες της και το όνειρό της.

Ποια είναι η ομογενής από την Αυστραλία που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των billboard club charts;

Πριν λίγες εβδομάδες ανέβηκε στην σκηνή των MVMA 2016 όπου μαζί με τους Playmen ερμήνευσε το ολοκαίνουργιο τραγούδι «I should have said». Είναι η δεύτερη χρονιά που η ελληνοαυστραλή τραγουδίστρια εμφανίζεται στην σκηνή των Mad Awards, καθώς είχε κάνει μια ακόμα εμφάνιση πριν από τρία χρόνια. «Είμαι πολύ χαρούμενη που συναντήθηκα επαγγελματικά με τους Playmen, δύο εξαιρετικούς dj και παραγωγούς και παρουσιάσαμε μαζί για πρώτη φορά το τραγούδι ΄΄I should have said΄΄. Το ελληνικό κοινό στα βραβεία Mad ήταν ενθουσιώδες και υποδέχτηκε με ένθερμο χειροκρότημα τη συγκεκριμένη συνεργασία», λέει. Ποιο ήταν ,όμως, το τραγούδι που την καθιέρωσε στην κλαμπ σκηνή; «Η αλήθεια είναι πως η καριέρα μου εκτινάχθηκε τα τελευταία δυο χρόνια, με το τραγούδι  ‘’Bad’’ που κυκλοφόρησε το 2014 σε συνεργασία με τον γάλλο dj και παραγωγό David Guetta. Απέσπασε πολλά βραβεία και έχει πάνω από μισό δισεκατομμύριο θεάσεις στο youtube», μου εξηγεί η Vassy.

Με στόχο το όνειρό της

Μου εξομολογείται πως δεν μιλάει με ιδιαίτερη ευχέρεια τα ελληνικά, όταν όμως χρησιμοποιεί, διάσπαρτες μέσα στα αγγλικά, ορισμένες φράσεις στη γλώσσα μας, παρατηρώ πως διαχειρίζεται σωστά τις λέξεις. Εξάλλου, η Vassy (σ.σ: Βασιλική Καραγιώργου) γεννήθηκε στην Αυστραλία από Έλληνες γονείς με καταγωγή από τα Γρεβενά και την Κοζάνη. Η αγάπη της για την μουσική την οδήγησε στο να ξεκινήσει να γράφει μελωδίες και στίχους. Ο δρόμος για την επιτυχία έχει ως αφετηρία τη στιγμή που κερδίζει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό ταλέντων που διοργανώνει ραδιοφωνικός σταθμός στην Αυστραλία. Στη συνέχεια βρίσκεται να τραγουδά μπροστά σε 80.000 κόσμο στην Australia Day. «Αγαπούσα τόσο πολύ αυτό που έκανα, ώστε πήρα την μεγάλη απόφαση να πάω στην Αμερική και να κάνω σημαντικές γνωριμίες με dj’ s και διάσημους παραγωγούς του εξωτερικού», λέει για την απόφασή της να κυνηγήσει το όνειρό της. Πράγματι, με αργά αλλά σταθερά βήματα, έρχεται σε επαφή με ανθρώπους της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Παράλληλα γράφει μουσική για πασίγνωστες ξένες σειρές όπως το «Greys Anatomy» και το «Ugly Betty», ενώ μελωδίες της γίνονται το μουσικό θέμα σε σποτ μεγάλων εταιριών του εξωτερικού, όπως η Nike και η Victoria’s Secret.

Το «μυστικό» της όπλο που την οδήγησε στην κορυφή

Τον Αύγουστο πρόκειται να παρουσιάσει μαζί με τον dj Tiesto το τραγούδι «Secrets» σε ένα event που θα γίνει στην Μύκονο. Το «Secrets», αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 121 εκατομμύρια views στο youtube και πρόκειται για ένα τραγούδι που δημιούργησε με τον διάσημο dj και τον αμερικανό παραγωγό KSHMR (κατά κόσμο Niles Hollowell-Dhar). Η επιτυχία, όμως, δεν σταματά εδώ καθώς το «Secrets», εκτός του ότι έγινε νούμερο ένα τραγούδι σε είκοσι χώρες, σκαρφάλωσε ήδη στην κορυφή των Billboard club charts, αλλά και των Beatport charts, ενώ πρόσφατα κέρδισε το βραβείο IDMA 2016 στην κατηγορία Best Electro/Progressive House Track. «Αυτή τη περίοδο δουλεύω για το δικό μου άλμπουμ, σε συνεργασία με την εταιρία Red Light Management στο Los Angeles, ενώ παράλληλα σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το τραγούδι που έκανα με τον ολλανδό dj Arfojack. Γενικά ετοιμάζω πολλά πράγματα. Ουσιαστικά η επαγγελματική μου βάση είναι στην Αμερική. Αν το καλοσκεφτείς, όμως, οι άνθρωποι που έχω κάνει τις πιο δυνατές μου συνεργασίες δεν ζουν καν στην Αμερική. Συνεπώς πρόκειται για έναν συνδυασμό. Στην πραγματικότητα , δεν έχει σημασία η έδρα σου, καθώς με την ψηφιακή τεχνολογία, όλοι ερχόμαστε πιο κοντά. Η Ελλάδα, όμως, έχει πάντα το μεγαλύτερο κομμάτι στην καρδιά μου». Επειδή αγαπά τόσο πολύ την Ελλάδα, την ρωτάω αν στο μέλλον θα επιθυμούσε να γράψει ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο. «Δεν είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά αν προκύψει μέσα από μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική γνωριμία, δεν είμαι αρνητική. Ποτέ δεν ξέρεις», λέει με ειλικρίνεια.

vassy people 163 (3)

Η αγάπη για την Ελλάδα και η επιθυμία να ζήσει εδώ

Η μόνιμη κατοικία της Vassy είναι στην Νέα Υόρκη. Παρόλα αυτά, κάνει πολλά ταξίδια, ανά τον κόσμο, προκειμένου να παρουσιάζει τα τραγούδια της σε μεγάλες συναυλίες και μουσικά events. Η Ελλάδα, όμως, έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. «Κάποια στιγμή θα μου άρεσε πολύ να αγοράσω ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα. Το όνειρό μου θα ήταν να αποκτήσω και ένα ακίνητο σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας», παραδέχεται. Παρότι, η δουλειά της απαιτεί να βρίσκεται μόνιμε μέσα σε ένα αεροπλάνο ταξιδεύοντας, η Vassy έχει βρει μια φόρμουλα και συνδυάζει με αρμονία την επαγγελματική με την προσωπική της ζωή. «Έχω δεσμό. Είναι Έλληνας, αλλά ζει στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια. Να ξέρεις, είμαι περήφανη που είμαι ελληνίδα. Στο σπίτι μαγειρεύω ελληνικά φαγητά, πηγαίνω στην εκκλησία και αισθάνομαι ευλογημένη για όλα αυτά που μου έχουν συμβεί».

πηγή περιοδικό People

Φωτογραφίες Παύλος Χριστοδούλου


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper