Γνωστή Ελληνίδα: «Έχασα δουλειά για την επιλογή μου να είμαι με τον Φουρθιώτη...»

Γνωστή Ελληνίδα: «Έχασα δουλειά για την επιλογή μου να είμαι με τον Φουρθιώτη...»

Είναι στο πλευρό του Μένιου Φουρθιώτη από την πρώτη στιγμή, έχει εκφράσει την αγάπη της για τον παρουσιαστή πολλές φορές, ενώ μιλάει για τον ίδιο με τα καλύτερα λόγια.

 

 

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα, έχει αφήσει το στίγμα της στην δημοσιογραφία γράφοντας κείμενα για περιοδικά και ασκώντας κριτική σε τηλεοπτικά πρόσωπα. Παράλληλα, έχει υπηρετήσει την τηλεόραση με συμμετοχή σε πολλές εκπομπές, ενώ τις τελευταίες τρεις τηλεοπτικές σεζόν βρίσκεται στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Παραχώρησε συνέντευξη στο tvnea.com και Face2Face και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η επιλογή της να είναι στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης, σχολιάστηκε αρνητικά, αλλά και την έκανε να χάσει δουλειά.

«Για ότι κι αν κάνουμε θα σχολιαστούμε όλοι μας. Και υπάρχει πάντα αντίδραση στην δράση, τόση στη τιβι, όσο και στη φυσική άλλωστε! Δεν ένιωσα φόβο, όχι, γιατί μου το πρότεινε η Ράνια η Ματαφιά, το συζητήσαμε και για μένα είναι εγγύηση η ύπαρξη της οπουδήποτε. Για να το λέει η Ράνια, θα έχει δει, ως Πυθία, στο μέλλον και να που, δικαιώθηκε. Φυσικά και έγινα «μπαούλο» από σχόλια, βρισιές, τρολαρίσματα στο διαδίκτυο. Φυσικά και στέκονταν οι άσπονδοι φίλοι και συνάδελφοι με το ούζι οπλισμένο για το όποιο ολίσθημα της εκπομπής, λεκτικό ή μη, για να μας κατασπαράξουν. Έχασα δουλειά για την επιλογή μου να είμαι με τον Μένιο και έγιναν πολέμιοι μου «φίλοι» χρόνων. Από άλλους δέχθηκα ειρωνεία, χλευασμό και αντιλήφθηκα την αναίτια χαιρεκακία τους. Δυστυχώς για αυτούς, είμαι πολλά χρόνια στη πιάτσα και ξέρω ποιοι σκελετοί στη ντουλάπα όλων, επιβάλλουν ρητορικές ηθικολογίας!», ανέφερε.

Μάλιστα, αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από στέλεχος καναλιού εκφράζοντας της την δυσαρέσκεια του για την συνεργασία της με τον παρουσιαστή:  «Δε θα ξεχάσω στέλεχος μεγαλόσχημο, που με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε «γιατί το κάνω αυτό; “Όχι για φήμη, μιας και δεν είχα ανάγκη, αλλά για λεφτά ε”; Λες και εκείνος δούλευε στο Wike leaks και πάλευε για τον σύγχρονο κόσμο. Λίγες μέρες μετά, μένοντας άνεργος, ζητούσε τα τηλέφωνα του Μένιου! Τι να κάνουμε τώρα; Είναι γεγονός πως παρασκηνιακά παρακαλούν οι επικριτές να βρεθούν στα σκαμπό της εκπομπής και το επιδιώκουν με κάθε μέσο. Είναι γεγονός επίσης, πως στην Ιεραποστολή δε δουλεύει κανείς δημοσιογράφος, κριτικός, σχολιαστής, “opinion leader” απ αυτούς που ξέρω, αλλά ούτε και στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα. Υπηρετούν συμφέροντα των αφεντικών τους, επί πληρωμής, που στη συγκειμένη περίπτωση, δεν μας ζητιέται και για αυτό είμαστε αξιοζήλευτοι μη σου πω και ευτυχείς. Και μεταξύ μας; Όλοι το γνωρίζουμε αυτό! Δείτε τα μέσα στην Ελλάδα και το ποιοι τα έχουν και μετά  ελάτε να αναζητήσουμε ηθική εργασιακή στο ειλικρινέστατο “Ε”!».

peoplegreece.com


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper