Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της κόρης του μεγάλου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα. Πέρασαν 19 χρόνια!

  • 15/09/2016 - LIFESTYLE - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της κόρης του μεγάλου  ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα. Πέρασαν 19 χρόνια!





Αυτό έγραψε η Πωλίνα Μητσιμπόνα στον προσωπικό της λογαριασμό και συγκίνησε φίλους και θαυμαστές του μεγάλου αθλητή.





Άσε με πάλι να σου πω για την απωλεια



Άσε με πάλι να σου πω για το πως νιώθω



Σε μια στιγμή όταν γκρεμίζονται τα όνειρα



Της λύπης καραβάνια που κινούν για έναν αλλο τόπο



Ειναι η ζωή που τρέχει πάντοτε μπροστά ...



Ειναι ο χρόνος που στο πέρασμα σαρώνει



Ειναι η λήθη κι αν την εχεις ακουστά



Τις νύχτες σε σκεπάζει μ' ένα κάτασπρο σεντόνι



Ειναι το χάδι που ζητάς καμιά φορά



Ειναι η αγκαλιά που θελεις μεσα να τρυπώσεις



Η στα δυσκολα κρυφή παρηγοριά



Οι συμβουλές που τωρα πια δε θα μου δώσεις



Ειναι ο πόνος της καρδιάς πολυ βαρύς



Και όταν σε σκέφτομαι ένα δάκρυ μου κυλάει



Σαν μια αρρώστια που δεν εχει γιατρειά



Το φάρμακο ειναι ο χρόνος και περνάει όπως λενε μα..



Όσο περνάει ο καιρός φαντάζει απίστευτο



Και δε χωράει στο μυαλό μου οτι εχεις φυγει..



Και δεν το λεω σε κανεναν μη με πουν τρελή



Πως περιμένω κάθε βραδυ να γυρίσεις... 19 χρόνια. Μοιάζουν σαν χθες... Σ αγαπάω. ⭐4⭐





 

















Image may contain: 1 person , people smiling , closeup




Απο την άλλη η μητέρα της Πωλίνας μίλησε σε Αθηναικό site sport24.gr και έδωσε μια συνέντευξη απο καρδιάς για τον Γιώργο που λάτρεψε όλη η Ελλάδα.

"Με τον Γιώργο γνωρίστηκα σ' ένα κατάστημα που δούλευα τότε, στα μέσα της δεκαετίας του 80. Ερχόταν σε εκείνο το μαγαζί συνέχεια, το 1985 ειδικά. Ο Γιώργος ήξερε τον άνθρωπο που είχε εκείνο το μαγαζί γιατί καταγόταν από τα μέρη του, τη Τσαριτσάνη. Καλημέρα, καλησπέρα, γεια, αυτές ήταν οι πρώτες επαφές μας. Του άρεσα όμως και ήθελε να μου το δείχνει. Άρχισε να πυκνώνει τις επισκέψεις του. Εγώ, εν τω μεταξύ, έφυγα από αυτή τη δουλειά και μέσω μιας κοπέλας που δούλευε ακόμα εκεί έμαθα ότι ήθελε να βγούμε για καφέ να με γνωρίσει. Μου έφερνε επίσης προσκλήσεις για το γήπεδο, αλλά εγώ δεν πήγαινα.





Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολιόμουν καθόλου με το ποδόσφαιρο, ούτε τους παίκτες της ΑΕΛ ήξερα εκείνη την εποχή. Κάποια στιγμή του έστειλε μήνυμα μέσω της κοινής μας φίλης ότι τελικά θα πάω στο γήπεδο. Το θεώρησε γούρι! Μιλάμε για τις 14 Ιανουαρίου του 1985, είναι η χρονιά της κατάκτησης του Κυπέλλου. Ο Γιώργος ήταν τρομερά προληπτικός. Πρόσεχε που έβαζε τα παπούτσια του, που έβαζε τις τσάντες του, τι θα έτρωγε την Παρασκευή το βράδυ. Τα συσχέτιζε όλα με τον αγώνα της Κυριακής. Το γούρι που βγήκε στον Γιώργο εκείνη τη σεζόν ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Παντρευτήκαμε στις 17 Μαϊου του 1986. Γρήγορα-γρήγορα. Είχα πιο πριν ένα μικρό γυναικολογικό πρόβλημα και ο Γιώργος νόμιζε ότι υπήρχε η πιθανότητα να μην μπορούμε να κάνουμε παιδί. Με πήρε μία μέρα στα πόδια του και μου είπε το εξής: "Εμείς οι δυο παιδί θα κάνουμε, έστω και αν είναι του σωλήνα". Το είχε άγχος, το συζητούσε και με φίλους και το άγχος του μεγάλωνε. Τελικά τον Ιανουάριο του 1986 έμαθα ότι είμαι έγκυος. Έκανα ακόμα και λαπαροσκόπηση, άγνωστη εν πολλοίς εξέταση για την εποχή,για να σιγουρευτούμε. Όταν παντρεύτηκα ήμουν πέντε μηνών και σηκώθηκα από το κρεβάτι για να γίνει ο γάμος, είχα δύσκολη εγκυμοσύνη”.





Η Βάσω Μητσιμπόνα, όπως και όλοι οι Λαρισαίοι δεν μπορούν να ξεχάσουν την 1η Μαϊου του 1988: "Το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΛ το 1988 είναι πρωτάθλημα του Γιώργου. Θυμάμαι τα πάντα από την 1η Μαϊου. Καθόμουν, όπως πάντα, σε συγκεκριμένη θέση, είπαμε ο Μητσιμπόνας ήταν πολύ προληπτικός. Μία φορά μόνο δεν κάθισα εκεί, δεν πήγαν καλά και η κατσάδα ήταν τρομερή. Αυτά που έγιναν το 1988 δεν έχουν ξαναγίνει και ούτε πρόκειται να ξαναγίνουν.





Στις διαμαρτυρίες στην Εθνική οδό για την υπόθεση Τσίγκοφ πηγαίναμε όλοι μαζί, οικογενειακά, είχα την Ειρήνη στο καρότσι! Στο Αλκαζάρ στο ματς με τον Ηρακλή καθόμασταν, όπως σου είπα, σε συγκεκριμένες θέσεις. Αλλού εγώ, αλλού οι γονείς του όπως πάντα. Μόλις βγήκε στο γήπεδο μας τσέκαρε. Το πανηγύρι ήταν απερίγραπτο στη συνέχεια μετά το υπέροχο γκολ του.





Λόγια αγάπης και θαυμασμού απο την κυρία Βάσω Μητσιμπόνα !





 







 









0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper