Φρίκη: Τεμάχισαν την Άννυ ζωντανή – Το παιδί είχε μαρτυρικό θάνατο, λέει ο ιατροδικαστής!

Φρίκη: Τεμάχισαν την Άννυ ζωντανή – Το παιδί είχε μαρτυρικό θάνατο, λέει ο ιατροδικαστής!

Πεπεισμένος σε ποσοστό 95% εμφανίστηκε στην κατάθεση του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης, πως η 4χρόνη Άννυ τεμαχίστηκε όσο βρισκόταν ακόμα εν ζωή.
Ο ειδικός επιστήμονας προέβη όπως τόνισε στην κατάθεση του στο Δικαστηρίου από το γεγονός ότι στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Μιχάηλ Βόδα βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού οι οποίες είχαν εκτιναχθεί και σε μεγάλο ύψος.


Σοκαρισμένοι ακόμα και ο κ. Καρακούκης σε σχετική ερώτηση της πολιτικής αγωγής για τον βρασμό του πτώματος της 4χρόνης μετά τον τεμαχισμό ανέφερε : "Στα 26 χρόνια που είμαι στην ιατροδικαστική βρασμό μετά από τεμαχισμό δεν έχω γνωρίσει! Πρέπει να βρεθεί μιας γενεσιουργός αιτία της ψυχικής δράσης του κατηγορουμένου..."

Η σοκαριστική κατάθεση του ιατροδικαστή

Πρόεδρος : Έχετε πει ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ημερομηνία και αιτία θανάτου της Άννυ σε έγγραφο σας προς την ανακρίτρια. Αν σε ένα θύμα που είναι ζωντανό και επιχειρηθεί τεμαχισμός αν γίνει ένεση αναισθησίας θα εκτιναχθεί πάλι το αίμα;
Μάρτυρας : Ναι κύριε πρόεδρε μπορεί ναι μεν πέφτει η πίεση αλλά το αίμα εκτινάσσεται και κάνει διάσπαρτες κηλίδες όταν αυτός ο άνθρωπος είναι ένα ζωή. Είναι μεγάλες πιθανότητες να είναι ένα ζωή όταν υπάρχουν διάσπαρτες κηλίδες, ενώ, όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος δεν θα εκτιναχθεί.
Πρόεδρος : Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;
Μάρτυρας : Ότι έγινε τεμαχισμός εν ζωή, πέραν του 95% πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή
Πρόεδρος : Αν τεμαχισμός έγινε λίγα λεπτά μετά το θάνατο, θα υπήρξε πάλι πίεση;
Μάρτυρας : Όχι. Κατά την διάρκεια του τεμαχισμού δε θα μπορούσε να φωνάξει το παιδί.

Ο κ.Καρακούκης μάλιστα τόνισε στην κατάθεση του πως όταν πρόκειται για ένα παιδάκι σε τόσο μικρή ηλικία ο τεμαχισμός δεν χρειάζεται πολύ ώρα. Περίπου μία με μιάμιση.

Εισαγγελέας : ο τεμαχισμός σε ποσό χρόνο τελείται, γίνεται με απλό μαχαίρι;
Μάρτυρας : Ο τεμαχισμός είναι πιο εύκολος από ότι φαίνεται. Έχουμε περιστασιακά αποκεφαλισμού που κάποιος αναρωτιέται αν ο άλλος ήταν ανατόμος. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιδάκι είναι πολύ πιο εύκολος, σε ένα μεγάλο άνθρωπο θα υπήρχαν και τραύματα άμυνας Για ένα παιδάκι τριών ετών άντε να είναι μια ώρα, μιάμιση, γιατί ήταν μικρό το παιδάκι. Σε περίπτωση αποκεφαλισμού δε θα υπήρχε τόσο πολύ αίμα. πηγή Newsit.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper