Η κίνηση ματ του Μπραντ Πιτ που θα τον αθωώσει από όλες τις κατηγορίες!

Η κίνηση ματ του Μπραντ Πιτ που θα τον αθωώσει από όλες τις κατηγορίες!

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στο διαζύγιο Πιτ-Τζολί και καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με την οικογενειακή ζωή του πρώην ζευγαριού!

Η απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ στις 19 Σεπτεμβρίου δεν ήταν μια απόφαση που πήρε εν θερμώ. Φαίνεται να την είχε σχεδιάσει προσεκτικά επί μήνες και φρόντισε να μη δώσει στον σύντροφό της ούτε το χρονικό περιθώριο να αντιδράσει.

Τα… σχέδια της Τζολί ήταν να καταστρέψει τον Πιτ και να του πάρει την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών της, όπως αποκαλύπτει το US Weekly, επικαλούμενο μάλιστα πηγές από το περιβάλλον της ίδιας της ηθοποιού.

Τις πρώτες ώρες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου ξεκίνησε από ανθρώπους της Τζολί μια «εκστρατεία λάσπης» κατά του Πιτ: είναι κακός πατέρας, πίνει, κάνει χρήση ουσιών και δεν συγκρατεί τα νεύρα του.

Ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για το περιστατικό με τον Μάντοξ στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της οικογένειας από τη Γαλλία, όπου ο 52χρονος ηθοποιός φέρεται να τσακώθηκε με τον 15χρονο γιο του ζευγαριού και να έφτασε, όταν μεθυσμένος, στο σημείο να τον χτυπήσει.

Το US Weekly αναφέρει πως όλα αυτά ήταν μέρος ενός σχεδίου που είχε καταστρώσει με κάθε λεπτομέρεια η ίδια η Τζολί. Είχε από καιρό αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Πιτ και να του πάρει την επιμέλεια των παιδιών.

 

Η Τζολί δήλωνε δυστυχισμένη μετά από χρόνια τσακωμών και κρυφά είχε ξεκινήσει την «επιχείρηση»… διαζύγιο.

Το περιστατικό στο αεροπλάνο της έδωσε την ευκαιρία να πάρει «το πάνω χέρι» και να καταφέρει να έχει εκείνη τα παιδιά και μάλιστα μακριά από τις ΗΠΑ.

«Η Άντζι λέει πως θα τον καταστρέψει. Αν κάτι χαλάσει, το πετάει απλά» λέει φίλος της Τζολί.

Το καλοκαίρι, καιρό δηλαδή πριν καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, η Τζολί είχε φροντίσει να νοικιάσει έπαυλη πέντε δωματίων στο Μαλιμπού. Εκεί θα μπορούσε να μείνει μακριά από τα φώτα της διασημότητας και να κόψει κάθε επαφή με τον Πιτ. Και στις 19 Σεπτεμβρίου ήρθε η αίτηση διαζυγίου. Την οποία κατέθεσε ένα λεπτό πριν κλείσει το δικαστήριο και έτσι δεν έδωσε στον 52χρονο σταρ το περιθώριο ούτε καν να αντιδράσει.

«Η Αντζελίνα κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου ένα λεπτό πριν κλείσουν τα δικαστήρια. Δεν είχε (ο Πιτ) ούτε δικηγόρο ούτε τίποτα» δήλωσε φίλος του ηθοποιού. «Κλαίει συνεχώς» προσθέτει.

Όσον αφορά στο θέμα του διαζυγίου ο ο 52χρονος ηθοποιός, έκανε μία κίνηση που ενδέχεται να τον αθωώσει και να ακυρώσει τις κατηγορίες που έχουν ακουστεί και κυκλοφορήσει. Ο Μπραντ λοιπόν, δέχτηκε ή μάλλον προσφέρθηκε εθελοντικά να κάνει εξετάσεις αίματος, προκειμένου να μάθουν αν όντως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών ή αλκοόλ, όταν «κακοποίησε» τον γιο του.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper